Breaking News:
Aki így tud játszani, az komoly élcsapat - 2018. február 19. hétfő, 00:41
Csupaszív játékot mutatott az MKC - 2018. február 18. vasárnap, 23:41
Bravúros győzelem Algyőn - 2018. február 18. vasárnap, 23:05
Megerősödött Algyő ellen játszanak - 2018. február 16. péntek, 21:53
Ötször kellett megnyerni a mérkőzést - 2018. február 12. hétfő, 00:28
Nyolc góllal verték a Törökszentmiklóst - 2018. február 11. vasárnap, 05:08
Kellő koncentráltság és akarat - 2018. február 09. péntek, 22:53
Legyőzte bolgár ellenfelét az MSE - 2018. február 06. kedd, 00:13
Mezőkövesdi tűzoltó nyerte a snowboard-versenyt - 2018. február 05. hétfő, 22:13
Tisztes helytállás, kis szerencse - 2018. február 04. vasárnap, 17:34

Meg kell akadályozni az algyői rohanást

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Komoly mérkőzésre van kilátás a gyors Algyő ellen, de nem ijednek meg tőlük, mondta Drizner Péter, az MKC vezetőedzője.

 

- Szombaton érkezik az Algyő, amely az első nagy ellenfél lehet az elmúlt évek alapján.

- Egyértelműen komoly csapat, idén is az lesz. Ez lesz az eddigi legnehezebb ellenfelünk, de remélem, hogy játékban tovább tudunk javulni és akkor meglehet a két pont.

- Van olyan játékosuk, akinek nb1-ben lenne a helye.

- Remélem, hogy nálunk is van. Nem egy igazi nb1/b-s kerettel rendelkeznek, vannak játékosaik, akik tudásban, korban első osztályban játszhatnának, de ilyen-olyan okok miatt vannak Algyőn. Most is igazoltak egy kapust, Miklós Gergőt, aki tavaly Orosházán volt, most a Veszprém felsőörsi csapatából villámmal igazolták le. Erős az ellenfél, de mi hazai pályán senkitől nem ijedünk meg és nekimegyünk a mérkőzésnek.

- Játékban mit képviselnek?

- Egész gyorsan játszanak, gyors középkezdést, illetve bármilyen gyorsindítási, lerohanási lehetőséget megpróbálnak kihasználni, az edzőjük nyilatkozta is, hogy nekik ez a stílus fekszik. Vancsics érkezésével még gyorsult is a csapat, ezt kell játszaniuk Vancsiccsal, Simonnal. Készültünk egész héten, hogy megakadályozzuk ezeket a lerohanásos, gyors góljaikat, majd kiderül, sikerül-e.

- Bevethető lesz-e mindenki?

- Úgy néz ki, hogy teljes kerettel leszünk. Vojinovics támadni is fog, Padla keze is javulgat, reméljük, hogy közelebb lesz a száz százalékhoz, mint múlt héten.

- A végjátékokra hogy rázod föl a csapatot?

- Az első meccsen mi kapaszkodtunk, annak ellenére, hogy a végén ők egyenlítettek mínusz kettőről, de a mérkőzés képe alapján mi voltunk hátrányban. A törökszentmiklósi mérkőzés teljesen a fordítottja volt, ott, ha még kitart a fegyelmezett játék 5-6 percig, nem is kellett volna végjátékot játszani, sajnos így alakult. Természetesen készülünk külön is rá, kezd kialakulni, hogy mely játékokat tudjuk a legjobban, nyilván azt kell majd elővenni. A végjáték különleges műfaj, legjobb gyakorlása a mérkőzés. Azt nem mondom, hogy remélem, hogy végjátékot játszunk, mert nem lenne baj, ha "simán" nyernénk, de nagy esély van rá, hogy kell, mert szoros meccs lesz.

- Az első három mérkőzésen hat pontot szerettél volna, de négy se lenne rossz.
- Jó lenne a két pontot megszerezni, mert utána jön egy nagyon fontos mérkőzés Szegeden az u20 ellen, akik számomra erősebbek, mint gondoltam. Egyértelműen pariban vannak mindenkivel. A Békés ellen hét góllal is vezettek, úgy kaptak ki eggyel, az egy igazi kulcsmeccs lesz, nem mindegy, hogy 2 vagy 4 ponttal megyünk oda, teljesen máshogy készülnénk egy Algyő elleni győzelem, vagy pontvesztés esetén. Tehát kell a két pont.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés