Breaking News:
Az ózdi meccs mutatja meg, mit ér a mostani döntetlen - 2017. december 11. hétfő, 00:31
Versenyben akarnak maradni a bronzéremért - 2017. december 11. hétfő, 00:09
Jól felkészült a Kecskemét - 2017. december 10. vasárnap, 23:49
Pontvesztés a Kecskemét ellen - 2017. december 10. vasárnap, 22:58
Alkalmatlan időjárás, alkalmatlan pálya - 2017. december 10. vasárnap, 15:57
Egyszerűsíteni kellett a játékot - 2017. december 10. vasárnap, 14:34
Nem tragédia a balmazi döntetlen - 2017. december 10. vasárnap, 13:46
Áramszünet után gólszünet - 2017. december 09. szombat, 22:26
Az őszi elsőség a cél - 2017. december 09. szombat, 14:50
Mentálisan, fizikálisan is készek a harcra - 2017. december 09. szombat, 02:23

Meg kell akadályozni az algyői rohanást

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Komoly mérkőzésre van kilátás a gyors Algyő ellen, de nem ijednek meg tőlük, mondta Drizner Péter, az MKC vezetőedzője.

 

- Szombaton érkezik az Algyő, amely az első nagy ellenfél lehet az elmúlt évek alapján.

- Egyértelműen komoly csapat, idén is az lesz. Ez lesz az eddigi legnehezebb ellenfelünk, de remélem, hogy játékban tovább tudunk javulni és akkor meglehet a két pont.

- Van olyan játékosuk, akinek nb1-ben lenne a helye.

- Remélem, hogy nálunk is van. Nem egy igazi nb1/b-s kerettel rendelkeznek, vannak játékosaik, akik tudásban, korban első osztályban játszhatnának, de ilyen-olyan okok miatt vannak Algyőn. Most is igazoltak egy kapust, Miklós Gergőt, aki tavaly Orosházán volt, most a Veszprém felsőörsi csapatából villámmal igazolták le. Erős az ellenfél, de mi hazai pályán senkitől nem ijedünk meg és nekimegyünk a mérkőzésnek.

- Játékban mit képviselnek?

- Egész gyorsan játszanak, gyors középkezdést, illetve bármilyen gyorsindítási, lerohanási lehetőséget megpróbálnak kihasználni, az edzőjük nyilatkozta is, hogy nekik ez a stílus fekszik. Vancsics érkezésével még gyorsult is a csapat, ezt kell játszaniuk Vancsiccsal, Simonnal. Készültünk egész héten, hogy megakadályozzuk ezeket a lerohanásos, gyors góljaikat, majd kiderül, sikerül-e.

- Bevethető lesz-e mindenki?

- Úgy néz ki, hogy teljes kerettel leszünk. Vojinovics támadni is fog, Padla keze is javulgat, reméljük, hogy közelebb lesz a száz százalékhoz, mint múlt héten.

- A végjátékokra hogy rázod föl a csapatot?

- Az első meccsen mi kapaszkodtunk, annak ellenére, hogy a végén ők egyenlítettek mínusz kettőről, de a mérkőzés képe alapján mi voltunk hátrányban. A törökszentmiklósi mérkőzés teljesen a fordítottja volt, ott, ha még kitart a fegyelmezett játék 5-6 percig, nem is kellett volna végjátékot játszani, sajnos így alakult. Természetesen készülünk külön is rá, kezd kialakulni, hogy mely játékokat tudjuk a legjobban, nyilván azt kell majd elővenni. A végjáték különleges műfaj, legjobb gyakorlása a mérkőzés. Azt nem mondom, hogy remélem, hogy végjátékot játszunk, mert nem lenne baj, ha "simán" nyernénk, de nagy esély van rá, hogy kell, mert szoros meccs lesz.

- Az első három mérkőzésen hat pontot szerettél volna, de négy se lenne rossz.
- Jó lenne a két pontot megszerezni, mert utána jön egy nagyon fontos mérkőzés Szegeden az u20 ellen, akik számomra erősebbek, mint gondoltam. Egyértelműen pariban vannak mindenkivel. A Békés ellen hét góllal is vezettek, úgy kaptak ki eggyel, az egy igazi kulcsmeccs lesz, nem mindegy, hogy 2 vagy 4 ponttal megyünk oda, teljesen máshogy készülnénk egy Algyő elleni győzelem, vagy pontvesztés esetén. Tehát kell a két pont.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés