Breaking News:
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00
Első pontját szerezte az MKC - 2018. szeptember 15. szombat, 22:49
Élmény lesz a címvédő ellen játszani - 2018. szeptember 17. hétfő, 21:25
Jó a harci kedv - 2018. szeptember 14. péntek, 22:56
Kritikus pillanatokban hibáztak - 2018. szeptember 10. hétfő, 20:34
Ezüstérmes a Lovehunter a Development Cupban - 2018. szeptember 10. hétfő, 14:33
Vigaszágon menetel a Lovehunter - 2018. szeptember 08. szombat, 22:55
Két Lovehunter-vereség a BL-ben - 2018. szeptember 06. csütörtök, 19:56
Jó csapatokkal játszhat a Lovehunter - 2018. szeptember 05. szerda, 22:59

Meg kell akadályozni az algyői rohanást

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Komoly mérkőzésre van kilátás a gyors Algyő ellen, de nem ijednek meg tőlük, mondta Drizner Péter, az MKC vezetőedzője.

 

- Szombaton érkezik az Algyő, amely az első nagy ellenfél lehet az elmúlt évek alapján.

- Egyértelműen komoly csapat, idén is az lesz. Ez lesz az eddigi legnehezebb ellenfelünk, de remélem, hogy játékban tovább tudunk javulni és akkor meglehet a két pont.

- Van olyan játékosuk, akinek nb1-ben lenne a helye.

- Remélem, hogy nálunk is van. Nem egy igazi nb1/b-s kerettel rendelkeznek, vannak játékosaik, akik tudásban, korban első osztályban játszhatnának, de ilyen-olyan okok miatt vannak Algyőn. Most is igazoltak egy kapust, Miklós Gergőt, aki tavaly Orosházán volt, most a Veszprém felsőörsi csapatából villámmal igazolták le. Erős az ellenfél, de mi hazai pályán senkitől nem ijedünk meg és nekimegyünk a mérkőzésnek.

- Játékban mit képviselnek?

- Egész gyorsan játszanak, gyors középkezdést, illetve bármilyen gyorsindítási, lerohanási lehetőséget megpróbálnak kihasználni, az edzőjük nyilatkozta is, hogy nekik ez a stílus fekszik. Vancsics érkezésével még gyorsult is a csapat, ezt kell játszaniuk Vancsiccsal, Simonnal. Készültünk egész héten, hogy megakadályozzuk ezeket a lerohanásos, gyors góljaikat, majd kiderül, sikerül-e.

- Bevethető lesz-e mindenki?

- Úgy néz ki, hogy teljes kerettel leszünk. Vojinovics támadni is fog, Padla keze is javulgat, reméljük, hogy közelebb lesz a száz százalékhoz, mint múlt héten.

- A végjátékokra hogy rázod föl a csapatot?

- Az első meccsen mi kapaszkodtunk, annak ellenére, hogy a végén ők egyenlítettek mínusz kettőről, de a mérkőzés képe alapján mi voltunk hátrányban. A törökszentmiklósi mérkőzés teljesen a fordítottja volt, ott, ha még kitart a fegyelmezett játék 5-6 percig, nem is kellett volna végjátékot játszani, sajnos így alakult. Természetesen készülünk külön is rá, kezd kialakulni, hogy mely játékokat tudjuk a legjobban, nyilván azt kell majd elővenni. A végjáték különleges műfaj, legjobb gyakorlása a mérkőzés. Azt nem mondom, hogy remélem, hogy végjátékot játszunk, mert nem lenne baj, ha "simán" nyernénk, de nagy esély van rá, hogy kell, mert szoros meccs lesz.

- Az első három mérkőzésen hat pontot szerettél volna, de négy se lenne rossz.
- Jó lenne a két pontot megszerezni, mert utána jön egy nagyon fontos mérkőzés Szegeden az u20 ellen, akik számomra erősebbek, mint gondoltam. Egyértelműen pariban vannak mindenkivel. A Békés ellen hét góllal is vezettek, úgy kaptak ki eggyel, az egy igazi kulcsmeccs lesz, nem mindegy, hogy 2 vagy 4 ponttal megyünk oda, teljesen máshogy készülnénk egy Algyő elleni győzelem, vagy pontvesztés esetén. Tehát kell a két pont.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés