Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

A hátukon van a célkereszt

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Drizner Péter szerint így már jónak mondható a bajnoki rajt, de innentől nehezedik a dolguk.

 

Drizner Péter: Az elején picit más összeállításban kezdett a Balmazújváros, mint amire számítani lehetett, egy sérülés miatt István Péter nem játszott annyit, amennyit szokott, s amennyire számítottunk. Máshogy álltak föl védekezésben, kerestük rajtuk a fogást. A félidő közepétől visszaforgatták az eredeti védelmükre a csapatot, ott könnyebb dolgunk volt, az előre megbeszélteket tudtuk csinálni. Jól sikerült az első félidő a 10-től a 22. percig, sikerült öt góllal elmenni. Akkor picit megálltunk, olyan, az utolsó egy perchez hasonló még egyszer nem nagyon fog megtörténni. Bevallom, nem is láttam Menyhárt utolsó gólját, mert ahogy Koppány ment le, levegőbe csapás, hátrafordulás volt, azt mondják, utána bedobta.
Nem a cseréről szólt a meccs, a rangadó nem a játékpercek elosztásáról szól, hanem arról, hogy nyerjünk. A két szélébe biztosan bele tudtunk volna cserélni, ha kicsit stabilabbak vagyunk, de rangadón nem kockáztatunk. A győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. Mindenkinek jobb az, ha teljes kerettel tudunk játszani, de szerencsére olyan játékosaink vannak, akik azt is nehezményezik, hogy csak negyven percet vannak a pályán, ez legyen a legnagyobb baj.
A mérkőzés előtt azt mondtam volna, hogy a közepesnél valamivel jobb a rajtunk, így, hogy megvan ez a két pont, így egy jó rajt. Viszont így sokkal nehezebb dolgunk lesz, mert eddig, főleg július végén, augusztusban lesajnálták a Mezőkövesdet, mit akarnak, kiesnek innen is. Nincs játékosuk, nincs semmijük, kiket igazolnak, kik ezek. Most már a hátunkon van a célkereszt, mindenki élcsapatként kezel bennünket, még keményebben, koncentráltabban kell dolgozni. Eddig surranó pályán megérkeztünk, most ott vagyunk az elején.
A Magyar Kupában Nyíregyházára is továbbjutni megyünk, sokkal szélesebb rotációval fogunk játszani, a szombat után picit korai lenne, ha megint 9 emberrel akarnánk megcsinálni. Mindenkinek lehetőséget szeretnék adni. Fontos a Nyíregyháza elleni mérkőzés, de a balassagyarmati még inkább.
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés