Breaking News:
Aki így tud játszani, az komoly élcsapat - 2018. február 19. hétfő, 00:41
Csupaszív játékot mutatott az MKC - 2018. február 18. vasárnap, 23:41
Bravúros győzelem Algyőn - 2018. február 18. vasárnap, 23:05
Megerősödött Algyő ellen játszanak - 2018. február 16. péntek, 21:53
Ötször kellett megnyerni a mérkőzést - 2018. február 12. hétfő, 00:28
Nyolc góllal verték a Törökszentmiklóst - 2018. február 11. vasárnap, 05:08
Kellő koncentráltság és akarat - 2018. február 09. péntek, 22:53
Legyőzte bolgár ellenfelét az MSE - 2018. február 06. kedd, 00:13
Mezőkövesdi tűzoltó nyerte a snowboard-versenyt - 2018. február 05. hétfő, 22:13
Tisztes helytállás, kis szerencse - 2018. február 04. vasárnap, 17:34

A hátukon van a célkereszt

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Drizner Péter szerint így már jónak mondható a bajnoki rajt, de innentől nehezedik a dolguk.

 

Drizner Péter: Az elején picit más összeállításban kezdett a Balmazújváros, mint amire számítani lehetett, egy sérülés miatt István Péter nem játszott annyit, amennyit szokott, s amennyire számítottunk. Máshogy álltak föl védekezésben, kerestük rajtuk a fogást. A félidő közepétől visszaforgatták az eredeti védelmükre a csapatot, ott könnyebb dolgunk volt, az előre megbeszélteket tudtuk csinálni. Jól sikerült az első félidő a 10-től a 22. percig, sikerült öt góllal elmenni. Akkor picit megálltunk, olyan, az utolsó egy perchez hasonló még egyszer nem nagyon fog megtörténni. Bevallom, nem is láttam Menyhárt utolsó gólját, mert ahogy Koppány ment le, levegőbe csapás, hátrafordulás volt, azt mondják, utána bedobta.
Nem a cseréről szólt a meccs, a rangadó nem a játékpercek elosztásáról szól, hanem arról, hogy nyerjünk. A két szélébe biztosan bele tudtunk volna cserélni, ha kicsit stabilabbak vagyunk, de rangadón nem kockáztatunk. A győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. Mindenkinek jobb az, ha teljes kerettel tudunk játszani, de szerencsére olyan játékosaink vannak, akik azt is nehezményezik, hogy csak negyven percet vannak a pályán, ez legyen a legnagyobb baj.
A mérkőzés előtt azt mondtam volna, hogy a közepesnél valamivel jobb a rajtunk, így, hogy megvan ez a két pont, így egy jó rajt. Viszont így sokkal nehezebb dolgunk lesz, mert eddig, főleg július végén, augusztusban lesajnálták a Mezőkövesdet, mit akarnak, kiesnek innen is. Nincs játékosuk, nincs semmijük, kiket igazolnak, kik ezek. Most már a hátunkon van a célkereszt, mindenki élcsapatként kezel bennünket, még keményebben, koncentráltabban kell dolgozni. Eddig surranó pályán megérkeztünk, most ott vagyunk az elején.
A Magyar Kupában Nyíregyházára is továbbjutni megyünk, sokkal szélesebb rotációval fogunk játszani, a szombat után picit korai lenne, ha megint 9 emberrel akarnánk megcsinálni. Mindenkinek lehetőséget szeretnék adni. Fontos a Nyíregyháza elleni mérkőzés, de a balassagyarmati még inkább.
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés