Breaking News:
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00
Első pontját szerezte az MKC - 2018. szeptember 15. szombat, 22:49
Élmény lesz a címvédő ellen játszani - 2018. szeptember 17. hétfő, 21:25
Jó a harci kedv - 2018. szeptember 14. péntek, 22:56
Kritikus pillanatokban hibáztak - 2018. szeptember 10. hétfő, 20:34
Ezüstérmes a Lovehunter a Development Cupban - 2018. szeptember 10. hétfő, 14:33
Vigaszágon menetel a Lovehunter - 2018. szeptember 08. szombat, 22:55
Két Lovehunter-vereség a BL-ben - 2018. szeptember 06. csütörtök, 19:56
Jó csapatokkal játszhat a Lovehunter - 2018. szeptember 05. szerda, 22:59

Drizner Péter reméli, lesz haszna a kupameccsnek

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Keményebben edzettek meccs előtt és új felállást is kipróbáltak Nyíregyházán.


Galériához kattints a képre!

 

Drizner Péter: rengeteg gyorsindítást hibáztunk, eddig is jellemző volt, hogy nagyon rossz százalékban értékesítjük a mezőnyhöz képest, de eddig nem bosszulta meg magát. Szétlőttek minket távolról, főleg Kurbely. Örültünk volna, ha van végjáték, de nem volt, folyamatosan 4-5 góllal vezetett az ellenfél az utolsó 6-8 percben. Ami haszna lehet a mérkőzésnek, hogy tudtunk olyan felállásban játszani, amiben eddig nem. Ki tudtuk próbálni tétmérkőzésen, milyen, ha egyszerre van a pályán Padla, Kovács Bence és Vojinovics. Természetesen nem úgy működött, ahogy az ember megálmodja, de ez volt az első alkalom, hogy ők így együtt voltak a pályán. Ha bajnokin ugyanígy fölteszem őket, biztos vagyok benne, sokkal jobban fognak játszani, ha ez így lesz, akkor volt haszna. Ha nem, akkor semmi.

Más a kupában játszani a különböző osztályban lévő csapatoknak. A harmadosztályúnak, ha elindul, minden meccs ajándék, bele kell adni mindent, ha játszik egy NB I/B-ssel, vagy kap egy NB I-est, minden rendben van. NB I/B-sként mindig szeretne az ember sokáig jutni, de tudja, hogy nehéz, mert előbb-utóbb belefut egy NB I-esbe. NB I/B-ben a bajnokság alatt nem tudunk kísérletezni sem mi, sem az ellenfeleink. Csak a kupa van erre. NB I-ben nyugodtan rá lehet menni a kupára, mert a bajnokságban az alsó- és középházi csapatoknak ott van a Veszprém és a Szeged elleni dupla meccs, s négy idegenbeli, amit ha a fene fenét eszik is, úgysem fognak megnyerni. Nyolc meccsük van arra, hogy nyugodtan megnézzék azokat a dolgokat, amelyeket később használni szeretnének. Nekünk csak a kupa van, ezért lett volna jó, ha továbbmegyünk, kaptunk volna egy plusz mérkőzést új elemek gyakorlására. Tudtuk, hogy nehéz lesz, a Nyíregyháza bizonyította, hogy komoly dobogóesélyes, ha nem az egyik legesélyesebb a bajnoki címre. Nehéz volt ellenük játszani, mint a felkészülés során is, úgy néz ki, nekünk nem fekszik a stílusuk. Mire a bajnokságban ideérünk, kitalálunk valamit.

Nem úgy készültünk edzéssel sem, mint egy bajnokira, kevesebb időnk volt, hogy felkészüljünk a játékukból, egy edzés ment rá és egy videó. Bajnokira ennél sokkal többet készülünk. Mi picit közép- meg hosszabb távra tervezünk, az edzést is úgy adagoltuk, hogy nem ez volt a prioritás a héten. Nem csak lementünk és lötyögtünk egyet hétfőn, hanem volt egy kemény 30 perc. Mondták a srácok, hogy picit nehezebb a láb, de mondtam nekik, nem erre készülünk, hanem arra, hogy hosszabb távon ti legyetek jobb játékosok, úgy leszünk mi jobb csapat. Erre ráment picit ez a mérkőzés, de ha Balassagyarmaton nyerünk, illetve a pihenő hetünk után a Székács ellen, akkor oké.
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés