Breaking News:
Aki így tud játszani, az komoly élcsapat - 2018. február 19. hétfő, 00:41
Csupaszív játékot mutatott az MKC - 2018. február 18. vasárnap, 23:41
Bravúros győzelem Algyőn - 2018. február 18. vasárnap, 23:05
Megerősödött Algyő ellen játszanak - 2018. február 16. péntek, 21:53
Ötször kellett megnyerni a mérkőzést - 2018. február 12. hétfő, 00:28
Nyolc góllal verték a Törökszentmiklóst - 2018. február 11. vasárnap, 05:08
Kellő koncentráltság és akarat - 2018. február 09. péntek, 22:53
Legyőzte bolgár ellenfelét az MSE - 2018. február 06. kedd, 00:13
Mezőkövesdi tűzoltó nyerte a snowboard-versenyt - 2018. február 05. hétfő, 22:13
Tisztes helytállás, kis szerencse - 2018. február 04. vasárnap, 17:34

A Kövesd javult, a Nyíregyháza többet hibázott a második félidőben

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Drizner Péter szerint túl akarták dobni egymást a csapatok, Bécsi János szerint a végjátékban rengeteg ziccert rontottak.

 

Drizner Péter: Ilyen mérkőzésre számítottunk, nem lehet másképp megverni ezt a Nyíregyházát, csak úgy, ha felvállaljuk azt a sebességet, amit ők játszanak. Nagyon örülök annak, hogy ez sikerült, s annak is, hogy a Békés után megbeszéltük, még egyszer végjátékot nem ronthatunk úgy el. Rutinosabb lett a csapat és ez meghozta a gyümölcsét. Vannak olyan mérkőzések, amelyek kevés gólosak, egyik csapatnak sem megy úgy a támadójáték, olyankor visszább is vesznek a játékosok, kevesebb kockázatot vállalnak, lassul a játék, negatív spirálba kerül az eredményesség. A másik ez, amit most láttunk, ahol mindkét csapat érzi, hogy túl kell dobnia a másikat, hiába feccöl bele rengeteg energiát a védekezésbe, támadásban is kockázatot kell vállalnia. Ennek következménye a siker, a gól, és a több hiba, amelyből a másik csapat megy és még több gól esik. Annak volt köszönhető a sok gól, hogy mindkét csapat hasonló felfogásban szerette volna ezt a találkozót megnyerni. Szünetben az volt az első mondatom, hogy kisebb fajta csoda, hogy vezetünk, mert gyengén játszottunk az első félidőben. Nem volt átlagon felüli teljesítményünk sem, sem csapatban, sem csapatrészben, sem egyénileg, és szerencsésen fejeztük be a félidőt. Ha itt így vezetünk, s jönnek a jó teljesítmények, meg kell, hogy legyen a győzelem. Jókor jött a szünet és sikerült újítanunk. A végén nem feltétlenül értettem egyet minden ítélettel, a mérkőzés hevében ez általában így szokott lenni. Összeszedte magát a társaság a második félidőre, ilyenkor az emberhátrány nem hátrány védekezésben, kettő-három ember helyett is dolgoznak a játékosok. Ez egy igazi csapatmunka volt, gratulálok nekik, így tovább. Ezt a két pontot Hangyel Norbertnek ajánlja a csapat.

Bécsi János: Tudtuk, hogy ez más mérkőzés lesz mint a kupameccs volt. A Kövesd lendületesen kezdett az elején és gólokat lőtt, míg mi kihagytuk a helyzeteket. A félidő közepén sikerült fordítanunk és 2-3 góllal ellépni, de az egyéni hibák miatt a Mezőkövesd fordítani tudott. A második félidőben többször tudtunk vezetni 1-2 góllal de nem tudtunk megfelelő előnyt kiharcolni, mert mindig hibáztunk. A végjátékban rengeteg ziccert hagytunk ki. Összegezve, a Kövesd a mi hibáinkat kihasználva győzött. Gratulálok nekik.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés