Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

Fiatalként sokat játszhat Mezőkövesden

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Hatvanegy  góljával vezeti az MKC házi góllövő listáját Menyhárt Máté, aki örül, hogy jó helyen állnak, és sokat játszhat Mezőkövesden.

 

- Hogy érezted magad az első kövesdi félévedben?

- Kellemesen csalódtam, nem ilyen eredményekre számítottam. Amikor szóba került, hogy ide igazolok, nekem célként az 1-6. helyezést mondták, ebbe bőven beleférünk. Sajnos az első helyről lemaradtunk azzal, hogy az utolsó két meccsen csak egy pontot tudtunk szerezni. Ez mindannyiunkat bántja, de ott lesz a második félév, hogy ezt kijavítsuk. Összességében személy szerint nagyon kellemesen csalódtam mind a csapat vezetőinek, mind csapattársaim hozzáállásában, ezzel nekem is pluszt adtak a játékomhoz.

- Elégedett vagy-e a kapott percekkel, az NB I-ből érkezve megfelel-e az osztály erőssége?

- Egerből érkeztem, amely harmadik éve szerepel az NB I-ben,évről évre jobban, de ott nem kaptam túl sok percet, volt egy nagyon jó játékos előttem a posztomon, Radoslav Antl, őt nehéz a padra leültetni. Jól teljesít, nagy neve van a sportban. Itt nagyjából 60 percet játszom a mérkőzéseken, nagyon örülök annak, hogy ilyen fiatalon ennyi játéklehetőséget kapok, a bajnokság pedig erős. Bárki megverhet bárkit és ez be is bizonyosodott a bajnokság folyamán. A Balmazújváros otthon kikapott a Székácstól, a Debrecen szépen szedegeti áldozatait. Mi sem vagyunk gyengék, a Magico segítségével itthon két pontot vesztettünk két döntetlennel.

- Mit vársz tavasszal?

- Csapatszinten használjuk legfőbb erényünket, hogy tudjunk egymásért küzdeni a pályán, mindent megtegyünk, az utolsó leheletig küzdjünk a győzelemért. Magamtól azt várom, hogy minél jobb teljesítménnyel segítsem a csapatot, ha nem lövök gólt, de három szerzett labdával tudom segíteni a csapatot, azzal is boldog vagyok. Elsőként győzni szeretnék, ha van rá lehetőség, megnyerni a bajnokságot.

- Ehhez mi kellene?

- Egy kis szerencse, hogy akkor kapjuk az erős ellenfeleket, amikor jó szériában vagyunk, ők pedig rossz sorozatban. Nyilván fel kell készülni mindegyikre, nem lebecsülve egy ellenfelünket sem. Egy emberként kell harcolni a pályán.

- Mi a véleményed arról, hogy csak egy hónap lesz a felkészülésre?

- Én már január 3-án megkezdem az edzéseket az Egerrel, többiek Kövesden január 8-án. Drizner Péter elküldi mindannyiunknak, hogy milyen munkát kell végezni a szünetben.

- Az egri edzések mennyire adnak pluszt?

- Minden edzés ad pluszt, Egerben sok rutinos játékostól tudok tanulni, itt Kövesden viszont az ötödik legidősebb vagyok úgy, hogy 22 éves vagyok. A nálam idősebbektől tudok itt is, de ott még inkább. Ott van Antl, Szepesi István, rutinosak az NB I-ben, házi gólkirályok, bajnoki gólkirályok voltak. Apró, finom dolgokat el lehet lesni tőlük.

- Bánt egy kicsit, hogy nem vagy ott?

- Nagyon jól szerepelnek, minden meccs után gratulálok nekik, ha élőben tudom nézni a meccset, be is megyek az öltözőbe, de nem bánt teljesen. Jól érzem magam, szeretnek, bíznak bennem itt, sokat játszom.

- Hová érhet oda az MKC a végén?

- Nem szeretek tippelni, csak azt tudom, mi hová szeretnénk. A cél, hogy dobogón legyünk, s ha úgy van, megnyerjük a bajnokságot.
 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés