Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

A rutintalanságból fakadtak a pontvesztések

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Sándor Ákos, az MKC irányítója szerint a tavasz sokkal nehezebb lesz, mint az ősz volt.

 

 - Mennyire vagy elégedett a harmadik hellyel?

- Elégedett is vagyok meg nem is. Maga a harmadik hely szép eredmény, de a mutatott kép alapján az első helyet vártam volna. Egy ponton múlik most minden. Jobban szerettem volna az első helyen telelni, mert nagyon nehéz időszak előtt állunk és sokkal nehezebb lesz a tavasz, mint az ősz.

- Ez köszönhető annak, hogy fiatal a csapat és ilyenkor még hullámzik a teljesítmény?

- Köszönhető ennek is, de leginkább a rutintalanságnak. Sok olyan hibát követünk el, amit megbeszélünk. Elmond a vezetőedző sok mindent, a meccsen élesben nem úgy alakul a szituáció, mindig valaki belebotlik, akár én, akár más. Saját magam magam is hibáztatom, mert mindig kell egy ember, aki a pályán összefogja a brigádot. Én is fáradtam a szezon vége felé, de sokkal többször kellett volna a pályán összehoznom a csapatot, sajnos nem úgy sikerült, de örüljünk a harmadik helynek.

- Milyen volt az első féléved Kövesden?

- Nem zárkóztam el ettől, nekem nem az jön le ebből, mint nagyon sok embernek Kövesden, vagy Gyöngyösön, hogy itt ellenség van. Ahol játszom, ott próbálom a legjobb teljesítményt nyújtani. Megoldani a feladatot, kizárni a külső körülményeket. Eddig mindig „ellenségként” jöttem ide, furcsa, hogy most buzdítanak. Megmondom őszintén, eddig sem foglalkoztam körülményekkel és ezután sem fogok. Meccs után kellemes meglepetés ér, hogy ilyen dalokat énekelnek a szurkolók, eddig ebben nem volt részem, most meccs után kapom föl a fejem, hogy ilyen nagyszerű közönség van Mezőkövesden.

- Sokszor látni például időkérésnél, hogy igazítod a csapatot, mennyire segítitek egymást Drizner Péterrel? Van ilyen szereped?

- Nincs ilyen szerepem, minden megbeszélem vele, amit látok, s azt, amit ő lát. Megpróbáljuk közös út felé vinni a csapatot, szerintem jól megértjük egymást. Nem mindenben, de nem volt még probléma. Kisebb dolgok vannak, amiket szerintem ő jobban tud, mert ő folyamatosan edző, én pedig részben vagyok még, csak az iskolát végeztem. Én meg átélem, ez kicsit másabb, de mindig az ő dolgait hajtom végre, mert ő az edző.

- Milyen tavaszt vársz?

- Nagyon nehéz lesz, sokkal nehezebb mint a bajnokság első fele volt. Ezután jönnek az igazi harcok, most nem egygólos meccsek lesznek, ki-ki meccsek következnek itthon és idegenben. Ilyen szoros bajnokságra számítottam.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés