Breaking News:
Aki így tud játszani, az komoly élcsapat - 2018. február 19. hétfő, 00:41
Csupaszív játékot mutatott az MKC - 2018. február 18. vasárnap, 23:41
Bravúros győzelem Algyőn - 2018. február 18. vasárnap, 23:05
Megerősödött Algyő ellen játszanak - 2018. február 16. péntek, 21:53
Ötször kellett megnyerni a mérkőzést - 2018. február 12. hétfő, 00:28
Nyolc góllal verték a Törökszentmiklóst - 2018. február 11. vasárnap, 05:08
Kellő koncentráltság és akarat - 2018. február 09. péntek, 22:53
Legyőzte bolgár ellenfelét az MSE - 2018. február 06. kedd, 00:13
Mezőkövesdi tűzoltó nyerte a snowboard-versenyt - 2018. február 05. hétfő, 22:13
Tisztes helytállás, kis szerencse - 2018. február 04. vasárnap, 17:34

Ötször kellett megnyerni a mérkőzést

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Dankó Ervin csak tíz perccel elégedett, Drizner Péter szerint ötször kellett megnyerni a mérkőzést.

 

Dankó Ervin: A mezőkövesdi győzelem megérdemelt, picit szorosabb lehetett volna a mérkőzés, volt 7-8 olyan ki nem kényszerített hibánk, amelyekből az ellenfél üres kapus gólokat szerzett. Ez számomra érthetetlen. Óriási problémákkal küszködünk, télen több játékost veszítettünk, át kellett alakítani a szerkezetünket. Nagyon elégedett egyik játékelemmel sem vagyok, amire készültünk, nem valósult meg. Talán volt 10 perc a második félidőben, amikor a hatos falra való visszalépésünk fejtörést okozott a Mezőkövesdnek, abból tudtunk lerohanásokat vezetni.

Mindkét félidő végén elfogytunk, a Mezőkövesd dominált akkor. Szerkezeti problémák vannak, magasságban például elmaradtunk a Kövesdtől, s elfáradtunk, rossz döntéseket hoztunk. Mindkétszer a végjátékban tudott az MKC komoly előnyt kiharcolni. Nyilván, ha nincs az első félidő végén az a lemaradás, talán közelebb maradunk, ennyit tudunk.

Az ellenfél két beállósához, Jógához és Sándorhoz hasonló sincs a védelmünkben, az első félidőben 2-3 ember sem tudta megtartani őket. Az első félidőben 20-ból 10 beállós gól volt, ezt egy csapat sem bírja el. Nem volt rá megoldás.

Az alapcélt várjuk el tavasszal, hogy bentmaradjunk, nem lesz könnyű, de tesszük a dolgunkat. Sehová sem feltett kézzel megyünk, ide sem úgy jöttünk, megtettünk mindent. Meg kell szereznünk azt a 10-11 pontot, amit ősszel és akkor nem lesz gondunk.

 

Drizner Péter: Megérdemelt a győzelem, talán ilyen különbséggel is. Az utolsó időkérésnél elhangzott, hogy ezt a meccset már négyszer nyertük meg, négyszer adtuk vissza, ötödjére ne tegyük. Ez a hullámzás volt jellemző, ezt is tanulni kell, hogyan kell egy meccset lerendezni hamarabb. Ez az igazán jó csapatok ismérve, mi még az út elején járunk. Örülök, hogy az őszhöz képest kettővel több pontunk van az első két fordulóból. Jövő héten nagy rangadó vár ránk Algyőn, kritikus mérkőzés lesz. Ha nyernénk, hatalmas lökést adhat, ha nem úgy sikerül, katasztrófa akkor sem lesz, lőtávolban maradunk a dobogóét, de nekünk ponttal, kell hazatérnünk.

Szerettünk volna átlövőjátékban javulni, úgy tűnik, sikerült, de nem lehet hátradőlni, ez a két mérkőzés apró visszajelzés, hogy jó irányba próbálunk változtatni. Reméljük, megmarad a folyamat, hiszen ha van jó lövőteljesítmény, terület nyílik a beállósoknak, szélsőknek.

Az első félidőben tervezettek voltak a cserék, tudtuk, hogy a Törökszentmiklós 1-2 cserével rendelkezik belső poszton, mi mélyebbek vagyunk. Az volt a terv, visszamegy az első sor, s ha nem is befejezi a mérkőzést, de tartja a 6-8 gólt. Nem így sikerült, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Kapkodtunk támadásban, kaptunk egy-két gyors gólt, ezen múlik, mennyi labdát adunk el, mert a hatos falunk az osztályban komoly. Jöttek emberhátrányos helyzetek, a beállót jól találta meg az ellenfél, máshogy kellett volna védekeznünk, menjen ki a játék szélre. A játékunk azon múlik, az eladott labdáink száma mennyi. Jóga kimondottan jó formában van, végig kellene ezt tartani. Fiatal, folyamatosan fejlődik, vannak ugrások, megtorpanások. Tőle ezt várjuk.

Bartók Leventét kettős játékengedéllyel Hevesre kiadtunk erre a szezonra, harmadik számú a felnőttben, ifiben véd, az nb2-ben Hevesen kap játékperceket, sérülés esetén rendelkezésre tud állni. Ha jól sül el, az mindenkinek jó.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés