Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

Csupaszív játékot mutatott az MKC

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Kovács István szerint megbomlott a fegyelem a hajrára, a játékosok nem bírták el a nyomást.

 

Kovács István: Nagy hiba volt a kiállítás, de a probléma ott kezdődik, hogy a második félidő 17. percéig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést (s utána társult hozzá a hiba is), de nem tudtuk végigvinni azt a fegyelmezett játékot, amit terveztünk. Ha egy mérkőzés a 47. meg van koreografálva, azt jelenti, ki van találva, mit szeretnénk játszani. Bár próbáltam cserélgetni, de talán a fáradtság rányomta a bélyegét az eredményre. Gergőnek egy-egy megvillanása volt, de nem volt meg az a védési százaléka, ami Olivérnek. Kísértetiesen hasonlított az őszi idegenbeli mérkőzésre, bár akkor a második félidő 5-10. percéig kontrolláltuk a mérkőzést. Megmutatkozott, mennyire hajtós, lelkes társaság a Mezőkövesd, mert a végén csupaszív játékot mutattak és ötgólos hátrányban is hittek a győzelemben. Végig harcolva ők tudtak fölülkerekedni, az eredmény mutatta, hogy jól csinálták, amit csináltak.

Jobban készültünk Tóth Koppányra, illetve az edzés arra való, hogy modellezzük a mérkőzéseket. Akkor nincs meg az a nyomás, hogy érezzék ezt a helyzetet, oxigén adósságban voltak, szélső lövésben is volt talán három, ami kimaradt, büntetőkben is. Próbáltam forgatni a heteslövőket, de nem tudták megoldani ezt a feladatot. Gratulálok az MKC-nak a győzelemhez!

Szeretnénk pontokat gyűjteni, először az 5-7. hely volt a célunk, most javultunk. Rossz, hogy John Andrást visszarendelte az Orosháza, balátlövőben ő jó játékos. Nem tudok pontot mondani, mennyit szeretnénk, arra készülünk, hogy minden mecset megnyerünk, s a végelszámolásnál meglátjuk, hova jutunk. Most távolodtunk a dobogótól, jól enne az is, vagy az aranyérem, de az nb1-es bajnoki cím is, csak ahhoz úgy kell dolgozni, hogy jöjjön. Én bízva bíztam a hazai sikerben, nem úgy alakult a vége. Hétfőtől föl kell dolgozni a kudarcot, kibeszélni őszintén, mi lehetett a vereség oka. Föl kell emelni a fejünket, mert ha belemegyünk adok-kapokba, akkor húzzuk egymást lefelé. Föl kell építeni megint a csapatot, hogy Nyíregyházán jó eredményt tudjunk elérni.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés