Breaking News:
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00
Első pontját szerezte az MKC - 2018. szeptember 15. szombat, 22:49
Élmény lesz a címvédő ellen játszani - 2018. szeptember 17. hétfő, 21:25
Jó a harci kedv - 2018. szeptember 14. péntek, 22:56
Kritikus pillanatokban hibáztak - 2018. szeptember 10. hétfő, 20:34
Ezüstérmes a Lovehunter a Development Cupban - 2018. szeptember 10. hétfő, 14:33
Vigaszágon menetel a Lovehunter - 2018. szeptember 08. szombat, 22:55
Két Lovehunter-vereség a BL-ben - 2018. szeptember 06. csütörtök, 19:56
Jó csapatokkal játszhat a Lovehunter - 2018. szeptember 05. szerda, 22:59

Csupaszív játékot mutatott az MKC

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Kovács István szerint megbomlott a fegyelem a hajrára, a játékosok nem bírták el a nyomást.

 

Kovács István: Nagy hiba volt a kiállítás, de a probléma ott kezdődik, hogy a második félidő 17. percéig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést (s utána társult hozzá a hiba is), de nem tudtuk végigvinni azt a fegyelmezett játékot, amit terveztünk. Ha egy mérkőzés a 47. meg van koreografálva, azt jelenti, ki van találva, mit szeretnénk játszani. Bár próbáltam cserélgetni, de talán a fáradtság rányomta a bélyegét az eredményre. Gergőnek egy-egy megvillanása volt, de nem volt meg az a védési százaléka, ami Olivérnek. Kísértetiesen hasonlított az őszi idegenbeli mérkőzésre, bár akkor a második félidő 5-10. percéig kontrolláltuk a mérkőzést. Megmutatkozott, mennyire hajtós, lelkes társaság a Mezőkövesd, mert a végén csupaszív játékot mutattak és ötgólos hátrányban is hittek a győzelemben. Végig harcolva ők tudtak fölülkerekedni, az eredmény mutatta, hogy jól csinálták, amit csináltak.

Jobban készültünk Tóth Koppányra, illetve az edzés arra való, hogy modellezzük a mérkőzéseket. Akkor nincs meg az a nyomás, hogy érezzék ezt a helyzetet, oxigén adósságban voltak, szélső lövésben is volt talán három, ami kimaradt, büntetőkben is. Próbáltam forgatni a heteslövőket, de nem tudták megoldani ezt a feladatot. Gratulálok az MKC-nak a győzelemhez!

Szeretnénk pontokat gyűjteni, először az 5-7. hely volt a célunk, most javultunk. Rossz, hogy John Andrást visszarendelte az Orosháza, balátlövőben ő jó játékos. Nem tudok pontot mondani, mennyit szeretnénk, arra készülünk, hogy minden mecset megnyerünk, s a végelszámolásnál meglátjuk, hova jutunk. Most távolodtunk a dobogótól, jól enne az is, vagy az aranyérem, de az nb1-es bajnoki cím is, csak ahhoz úgy kell dolgozni, hogy jöjjön. Én bízva bíztam a hazai sikerben, nem úgy alakult a vége. Hétfőtől föl kell dolgozni a kudarcot, kibeszélni őszintén, mi lehetett a vereség oka. Föl kell emelni a fejünket, mert ha belemegyünk adok-kapokba, akkor húzzuk egymást lefelé. Föl kell építeni megint a csapatot, hogy Nyíregyházán jó eredményt tudjunk elérni.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés