Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

SOk hibára késztettek, de sokat hibáztak maguk is

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Nem tudtak javítani szokásos hibáikon a szegedi fiatalok, de három nagy ígéret is van a csapatban. 

 

Szabó Levente: Mint edző, zavar, hogy sok helyen azt mondják, abszolút helytálltunk, nagyon sok technikai hibánk volt ezen a meccsen is, ezeket még nem sikerült olyan statisztikai átlagon tartani, hogy ezek a mérkőzések 1-2 gólosak legyenek az utolsó percekben is. Voltak olyan szituációk, amikor nem  voltunk egy súlycsoportban lendületben, kilogrammban, de ez nem menti azokat a hibákat, amelyeket megbeszélünk előre és elkövetjük újra a mérkőzésnek ezen szakaszában, amikor nem tudunk az ellenféllel mit kezdeni. Voltak jó dolgok, illetve sok hibát követtünk el, ezért nem volt szorosabb ez a mérkőzés. Pozitív volt a labdaszerzéses védekezésünk, amelyből picit több lépést is kiharcoltunk szerintem, legalábbis én így láttam, ez két-három gólt jelentett. Rengeteg technikai hibára késztettük a Kövesdet, ebből könnyű, gyors gólokat lőttünk. Egy-két taktikai részt pedig nem tudtunk megoldani.
A fejlődés a dolgunk, ez az élet rendje, ezt nem írhatjuk a pozitív oldalra, felnőtt mezőnyben játszunk és fejlődnek a játékosok. Hiányzik egy-két idősebb játékos, aki vinné és formát adna a csapatnak. Stefan Sunajko már most is sok szerepet kap a felnőttben, szerintem jövőre stabil játékos lesz, az NB I-es mezőnyben rengeteg lehetőséget fog kapni. Nagy Martin kapusnak és Szabó Máté balkezes szélsőnek még kell egy kis kitérőt tenni és kisebb NB I-es csapatban bizonyítani. Martin szépeket védett, a felnőttek közt edz, de ő is csinált hibákat. Bízom abban, ők hárman a magyar kézilabda értékei lesznek hamarosan.
Nem a kezünkben van a döntés, egyszerű lenne mondani, ha minden mérkőzést megnyerünk, bennmaradunk, de az erőviszonyokat nézve nagyon nehéz dolgunk lenne. A feljutók döntik el, hány kieső lesz. A kiírás szerint négy csapat búcsúzik, lassan matematikailag is bajban vagyunk, bízunk benne, fogunk még pontokat szerezni. Az NB I/B-ben más megoldásban gondolkozunk, fiókcsapat rendszerben, így nem fogunk találkozni, ha bennmaradunk sem.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés