Breaking News:
Túl idegesen játszottak - 2018. március 19. hétfő, 01:10
Rászolgáltak az egy pontra - 2018. március 19. hétfő, 00:44
Nehezebb lesz az éremcsata - 2018. március 18. vasárnap, 01:11
Ha érmet akarnak, nem hagyhatnak ott pontot - 2018. március 17. szombat, 15:59
Ötgólos győzelemmel javított az MKC - 2018. március 11. vasárnap, 22:52
Sokat kell javulni védekezésben - 2018. március 11. vasárnap, 12:45
Hatpontos meccset nyert a Mezőkövesd Zsóry - 2018. március 10. szombat, 21:48
Bele tudtak nyúlni a meccsbe - 2018. március 04. vasárnap, 00:33
Bravúros győzelem Újpesten - 2018. március 03. szombat, 23:43
Terített betli volt Balmazújvárosban - 2018. március 03. szombat, 11:59

SOk hibára késztettek, de sokat hibáztak maguk is

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Nem tudtak javítani szokásos hibáikon a szegedi fiatalok, de három nagy ígéret is van a csapatban. 

 

Szabó Levente: Mint edző, zavar, hogy sok helyen azt mondják, abszolút helytálltunk, nagyon sok technikai hibánk volt ezen a meccsen is, ezeket még nem sikerült olyan statisztikai átlagon tartani, hogy ezek a mérkőzések 1-2 gólosak legyenek az utolsó percekben is. Voltak olyan szituációk, amikor nem  voltunk egy súlycsoportban lendületben, kilogrammban, de ez nem menti azokat a hibákat, amelyeket megbeszélünk előre és elkövetjük újra a mérkőzésnek ezen szakaszában, amikor nem tudunk az ellenféllel mit kezdeni. Voltak jó dolgok, illetve sok hibát követtünk el, ezért nem volt szorosabb ez a mérkőzés. Pozitív volt a labdaszerzéses védekezésünk, amelyből picit több lépést is kiharcoltunk szerintem, legalábbis én így láttam, ez két-három gólt jelentett. Rengeteg technikai hibára késztettük a Kövesdet, ebből könnyű, gyors gólokat lőttünk. Egy-két taktikai részt pedig nem tudtunk megoldani.
A fejlődés a dolgunk, ez az élet rendje, ezt nem írhatjuk a pozitív oldalra, felnőtt mezőnyben játszunk és fejlődnek a játékosok. Hiányzik egy-két idősebb játékos, aki vinné és formát adna a csapatnak. Stefan Sunajko már most is sok szerepet kap a felnőttben, szerintem jövőre stabil játékos lesz, az NB I-es mezőnyben rengeteg lehetőséget fog kapni. Nagy Martin kapusnak és Szabó Máté balkezes szélsőnek még kell egy kis kitérőt tenni és kisebb NB I-es csapatban bizonyítani. Martin szépeket védett, a felnőttek közt edz, de ő is csinált hibákat. Bízom abban, ők hárman a magyar kézilabda értékei lesznek hamarosan.
Nem a kezünkben van a döntés, egyszerű lenne mondani, ha minden mérkőzést megnyerünk, bennmaradunk, de az erőviszonyokat nézve nagyon nehéz dolgunk lenne. A feljutók döntik el, hány kieső lesz. A kiírás szerint négy csapat búcsúzik, lassan matematikailag is bajban vagyunk, bízunk benne, fogunk még pontokat szerezni. Az NB I/B-ben más megoldásban gondolkozunk, fiókcsapat rendszerben, így nem fogunk találkozni, ha bennmaradunk sem.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés