Breaking News:
Túl idegesen játszottak - 2018. március 19. hétfő, 01:10
Rászolgáltak az egy pontra - 2018. március 19. hétfő, 00:44
Nehezebb lesz az éremcsata - 2018. március 18. vasárnap, 01:11
Ha érmet akarnak, nem hagyhatnak ott pontot - 2018. március 17. szombat, 15:59
Ötgólos győzelemmel javított az MKC - 2018. március 11. vasárnap, 22:52
Sokat kell javulni védekezésben - 2018. március 11. vasárnap, 12:45
Hatpontos meccset nyert a Mezőkövesd Zsóry - 2018. március 10. szombat, 21:48
Bele tudtak nyúlni a meccsbe - 2018. március 04. vasárnap, 00:33
Bravúros győzelem Újpesten - 2018. március 03. szombat, 23:43
Terített betli volt Balmazújvárosban - 2018. március 03. szombat, 11:59

Az első negyedórát odaadták

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Sima volt a Szeged elleni mérkőzés, de nem annyira, mint kellett volna.

 

Drizner Péter: Nem úgy tervezi az ember, hogy félgőzzel fog játszani, s nem is azt beszéltük, hogy az első negyedórát odaadjuk nekik, pont az ellenkezőjét szerettük volna nyomatékosítani, hogy ez egy sima mérkőzés lesz. Végülis sima volt, de nem annyira, mint illett volna. Nem számít már, vasárnapi mérkőzés volt és következik egy pénteki idegenbeli rangadó. Senkinek nem kellett 60 percet pályán lenni, ez nem lehet probléma a Balmaz ellen, hogy kevesebb idő van a felkészülésre, mint szokott lenni. A két pont megvan, el kell felejteni.

Kiindulva a támadásból sokszor hamar jó helyzetbe kerülünk, viszont most az első félidőben kapkodtunk, rengeteg labdát eladtunk, s gyorsindításból kaptunk gólt. Jelzi a csapat erejét, hogy annak ellenére, hogy nem volt átlövőnk, aki közepest nyújtott volna, így lőttünk ennyit, ez jó dolog. Remélem egyszer megértik majd, hogy sokkal nagyobb felelősséggel kell játszani, nem a jó statisztikáért, hanem a két pontért kell játszani. Ezen a mérkőzésen voltak egyénieskedések, ez pénteken nem fér bele. Hasonló teljesítmény kell, mint amit Algyőn nyújtottunk.

Ha jól játszunk, mi vagyunk a legjobb csapat a mezőnyben, csak rajtunk múlik. Ha fejben rendben leszünk, mindenki azzal foglalkozik, hogy győzzön a csapat, még akár azon az áron is, hogy saját dolgai kevésbé lesznek előtérben, nyerünk. Ha ez nem valósul meg, akkor nagyon nehéz mérkőzés lesz. Ha jól játszunk, nyerünk.

Kapusunk rengeteg lövést, gyorsindítást kapott, az átlövéseket jól hatástalanította, Sunajko ellen ziccereket is fogott balszélről, az is fontos volt. Összességében rendben voltunk. Balmazújvárosban csakúgy mint Algyőn, kulcskérdés lesz az, hogy a kapusok közti csatát ki nyeri. Nálunk két jó kapus van, Koppány és Pásztor, náluk ott van Kokó, aki szintén meghatározó kapus. Minden rangadót befolyásol a kapusteljesítmény, nálunk nincs baj a kapusok formájával.

A közönség is nyilván ránézett a tabellára, az első játszott az utolsó ellen, fiatalok, félig még gyerekek ellen, s végignézik a mérkőzést. Ez nem a Balmazújváros, nem az Algyő, nem a Kecskemét volt, de ez nem ment föl bennünket, ha nulla néző van, akkor is sokkal jobban kell pörögni és játszani. Könnyebb, ha izzik a csarnok, de miattunk nem izzott. Ha nem úgy kezdünk, hanem tíz perc alatt ellépünk 3-4 góllal, más lett volna a hangulat. A mi hibánk, próbálunk ezen javítani

Sándor akarására panasz nem lehetett, legidősebbként a legönfeláldozóbb volt az első félidőben egy visszafutásnál. Tudat alatt ott van azért a Balmaz elleni meccs, akár hangsúlyozza az ember, hogy a következő mérkőzéssel kell foglalkozni. Ha picit a dolgok mögé néz, látja, hogy a Balmaz fontosabb lesz. Ezt is meg kell tanulnia egy profi játékosnak, hogy a teljesítményt le kell adni. Örülünk, hogy nyertünk, ez jelzi a csapat erejét.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés