Breaking News:
Túl idegesen játszottak - 2018. március 19. hétfő, 01:10
Rászolgáltak az egy pontra - 2018. március 19. hétfő, 00:44
Nehezebb lesz az éremcsata - 2018. március 18. vasárnap, 01:11
Ha érmet akarnak, nem hagyhatnak ott pontot - 2018. március 17. szombat, 15:59
Ötgólos győzelemmel javított az MKC - 2018. március 11. vasárnap, 22:52
Sokat kell javulni védekezésben - 2018. március 11. vasárnap, 12:45
Hatpontos meccset nyert a Mezőkövesd Zsóry - 2018. március 10. szombat, 21:48
Bele tudtak nyúlni a meccsbe - 2018. március 04. vasárnap, 00:33
Bravúros győzelem Újpesten - 2018. március 03. szombat, 23:43
Terített betli volt Balmazújvárosban - 2018. március 03. szombat, 11:59

Terített betli volt Balmazújvárosban

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

A huszadik perctől azon kellett volna lenni, hogy ötgólosnál kisebb vereség legyen a vége.

 

Drizner Péter: Nem szabad túllépni azon, hogy nekik minden összejött, nekünk semmi. Vannak ilyen mérkőzések, igazi terített betli volt részünkről. Tíz percig támadtunk normálisan, a védekezésünk akkor is katasztrofális volt. Minden tönkrement a mérkőzésen. A második félidőben védekezésben olyan dolgokat kellett megpróbálnunk, amiket nem szoktunk, látszott is miért, mert nem tudjuk. Nem alkalmas rá a keret, hogy ezt a védekezési rendszert csinálja. Annyira átlőtték a hatosfalat, hogy meg kellett próbálni. Más kérdés, hogy támadásban nem azt csináltuk, amit megbeszéltünk. Nehéz úgy, ha az irányító kér valamit, de a lövők az ellenkezőjét csinálják. Nem tudtuk a beállót olyan hatékonyan megjátszani, ahogyan szoktuk és ahogyan készültünk rá. A túloldalon pedig - eddig jellemző volt az, hogy , semlegesítjük a beállót, készültünk Telekire is, hogy honnan, hogyan fognak neki passzolni - hatástalanok voltunk. Amibe beleértünk, az is visszapattant hozzájuk. Ez nem lehet mentség, hogy a labda odapattan. Amellett sem lehet elmenni szó nélkül, hogy ennyi ziccert kihagytunk, a végén meg bohóckodtunk. Bevállaltunk olyan dolgokat, hogy az ember haja az égnek állt. Nem is tudom, hogy gondolják, hogy bajnokok akarnak lenni, ha ilyen fegyelmezettséggel állunk hozzá. Ki lehet kapni, de a 20. perctől azon kellett volna lenni, hogy ötön belül legyünk és egymás elleniben jobbak legyünk. Ha a Szeged megteszi, hogy Tatabányán „elcsalja” az utolsó percet, arra mennek, hogy belül maradjanak az eredményen akkor is, ha vereség, a Mezőkövesdnek is föl kellene vállalnia, nem pedig öncélúan lövöldözni. Ötgólos vereségből csináltunk -11-et, ami több mint kínos.

Természetesen elbizonytalanodtunk, nálunk komolyabb csapatok is szoktak teljes bizonytalanságban lenni. Több döntő is volt, ami kiélezettnek indult, aztán hatalmas fieszta lett a vége. Rohadt nehéz ellene tenni is, amit jól csinálunk, se sikerül, amibe jól beleérünk hátul, az is visszapattan. Semmi nem jön össze persze, de megérdemelt ez a különbségű balmazújvárosi győzelem. Óriási probléma, hogy idegenben kaptunk egy tízest egy olyan csapattól, amiről úgy gondoltuk, náluk jobban vagyunk

Edzés lesz a program, nem lesz csapatépítő tréning. Csapatként nyerünk és kapunk ki. Mindenki hibás, kezdve velem, végigmenve a játékosokon és befejezve megint velem. Mindent nem szabad megkérdőjelezni, amit csináltunk az elmúlt fordulókban, mert az is hiba lenne. Attól, hogy most nem működött, eddig működött, úgyhogy próbáljuk a védelmet helyre tenni. Oké, eddig eltakargattuk azzal, hogy túldobtuk az ellenfeleket tavasszal, de most 25-26 gólon tartottak bennünket és ugyanúgy bekaptuk a 30 fölöttit, majdnem a 40 is meglett. Óriási gondok vannak hátul, anélkül nem lesz esély. Ha valami be van mondva játékban, csináljuk, védekezésben pedig ne aludjunk mert aki hátul gyenge, nem nagyon fogjuk tudni elöl berakni. Ennyire egyszerű a mai kézilabda, ahol nincsenek csatárok, hátvédek; játékosok vannak, akik támadnak, védekeznek. Ha valaki nem tud védekezni, az támadni sem fog.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés