Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Minden pillanatban a Nyíregyházára koncentrálni

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Csak a következő passzra,védekezésre szabad koncentrálni, nem esélyeket latolgatni.

 

Drizner Péter: Az utóbbi két hét első felében kedden kezdtünk el edzeni, pénteken délután volt egy csapatépítő főzés, ami nagyon jól sikerült. Ezen a héten normál menetrendben készültünk, szombaton a lövéseket pontosítottuk. A Nyíregyházára videóval is készültünk, de sok újdonságot  nem tudtunk mutatni a játékosoknak ahhoz képest, amit az őszi kupamérkőzésen és bajnokin láttunk. Egy-két dologban mást játszanak, picit más variációkat alkalmaznak. Jól felkészültünk belőlük, a mérkőzésen pedig mindent bele kell adnunk, mert komoly rangadó lesz. Nem altathat el bennünket, hogy a Nyíregyháza rosszabb formában van az utóbbi hetekben. Mi sem nagyon sziporkázunk, bár hozogatjuk a meccseket, de bőven van javulási lehetőség. Nagyon remélem, hogy az utolsó három mérkőzést jó játékkal tudjuk hozni.
A vendégek a bajnoki címről lemondtak, de minél fényesebb éremért küzdenek. Az, hogy róluk lejött a teher nem biztos, hogy nekünk kedvez. Nem foglalkozunk a hátra lévő három mérkőzéssel, csak a következő feladatra szabad, hogy fókuszáljanak a játékosok: a következő támadásra, védekezésre, jó passzra, labdaátvételre. Nem szabad, hogy a fejük másfelé járjon, mint a következő feladat, mert azon fog múlni, hogy fejben mennyire tudunk ott lenni a mérkőzésen, nem pedig azt tervezgetjük, mi lesz a következő szezonban, mert az óriási hiba lenne.
Menyhártnál benne volt a veszély, hogy vége van a szezonjának, most játékra alkalmas, reméljük, hogy a pici meccshiány nem látszik rajta és azt a Menyhártot látjuk majd, mint előtte. Teljes kerettel készültük, ebből a szempontból optimálisan tudtunk készülni.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés