Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

Minden pillanatban a Nyíregyházára koncentrálni

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Csak a következő passzra,védekezésre szabad koncentrálni, nem esélyeket latolgatni.

 

Drizner Péter: Az utóbbi két hét első felében kedden kezdtünk el edzeni, pénteken délután volt egy csapatépítő főzés, ami nagyon jól sikerült. Ezen a héten normál menetrendben készültünk, szombaton a lövéseket pontosítottuk. A Nyíregyházára videóval is készültünk, de sok újdonságot  nem tudtunk mutatni a játékosoknak ahhoz képest, amit az őszi kupamérkőzésen és bajnokin láttunk. Egy-két dologban mást játszanak, picit más variációkat alkalmaznak. Jól felkészültünk belőlük, a mérkőzésen pedig mindent bele kell adnunk, mert komoly rangadó lesz. Nem altathat el bennünket, hogy a Nyíregyháza rosszabb formában van az utóbbi hetekben. Mi sem nagyon sziporkázunk, bár hozogatjuk a meccseket, de bőven van javulási lehetőség. Nagyon remélem, hogy az utolsó három mérkőzést jó játékkal tudjuk hozni.
A vendégek a bajnoki címről lemondtak, de minél fényesebb éremért küzdenek. Az, hogy róluk lejött a teher nem biztos, hogy nekünk kedvez. Nem foglalkozunk a hátra lévő három mérkőzéssel, csak a következő feladatra szabad, hogy fókuszáljanak a játékosok: a következő támadásra, védekezésre, jó passzra, labdaátvételre. Nem szabad, hogy a fejük másfelé járjon, mint a következő feladat, mert azon fog múlni, hogy fejben mennyire tudunk ott lenni a mérkőzésen, nem pedig azt tervezgetjük, mi lesz a következő szezonban, mert az óriási hiba lenne.
Menyhártnál benne volt a veszély, hogy vége van a szezonjának, most játékra alkalmas, reméljük, hogy a pici meccshiány nem látszik rajta és azt a Menyhártot látjuk majd, mint előtte. Teljes kerettel készültük, ebből a szempontból optimálisan tudtunk készülni.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés