Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

Már biztos az MKC éremszerzése

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Jó csapat- és kiemelkedő egyéni teljesítmények kellettek a Nyíregyháza legyőzéséhez.

 

Drizner Péter: A mérkőzés előtt beszéltük, látva az eredményeket, hogy a Nyíregyháza a bajnoki címről már lemondhatott, maradt nekik a dobogó elérése. Ezt fejben mindig nehéz hova tenni, hogy küzdünk az aranyért, aztán egyik pillanatról a másikra már csak az a cél, hogy harmadikok legyünk. Azt beszéltük, hogy két dolog lehetséges: fejben elengedik a mérkőzést és akkor az első adandó alkalommal le kell zárni a mérkőzést. Ez a forgatókönyv jött be, 4-0-lal kezdtük, visszakapaszkodtak, majd 10-4 is volt, megoldottuk. A másik lehetőség az lett volna, hogy felszabadultan játszanak, akkor nagyon éles ki-ki mérkőzés lesz. Nyugodt meccs lett, tudtuk pihentetni a kulcsjátékosokat a pénteki, Kecskemét elleni bajnoki előtt.
A védekezés tetszett legjobban, amit a videón néztünk, hogy kell megoldani a szituációkat, teljesen abban a szellemben játszottunk az első félidőben. Elütöttük a labdákat a beálló elől, az átlövőket semlegesítettük, a kapusteljesítmény is rendben volt. Többen nagyon jó teljesítményt nyújtottak, a két kapus, Menyhárt ott folytatta, ahol a sérülés előtt abbahagyta. Padla ma a szezonban a legjobb meccsét játszotta, ha csak az egyéni teljesítményt nézzük. Mindenki hozzátette a két-három gólt, amit kell. Jó csapatteljesítmény, kiemelkedő egyénik, minden meccsen így legyen. A kipattanók is nagyrészt hozzánk jöttek, a véleményes ítéletek is többségében, ez sem így volt mindig, s erre nem is lehet építeni. Utólag könnyű volt, örülünk neki, megvan az érem az már biztos, minél fényesebb legyen.
A második mindig kicsit örömjáték volt, felelőtlenségek is előfordultak, mindenki meg akarja mutatni magát elöl, hátul nem annyira már. Amit az elsőben csináltunk, az kell Kecskeméten. Utóbbi csapat tavasszal nagyon jó, az utóbbi fordulókban a Békést, a Debrecent is verte, tavasszal ott van az első háromban. Elég egyszerű a képlet, nyerni kell.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés