Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Élmény lesz a címvédő ellen játszani

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Kedden a címvédő Szegednél vendégeskedik a Mezőkövesdi KC.

 

- Ez az a meccs, ami gyakorlás lehet a következőre, mit remélsz a mérkőzéstől, milyen tervekkel mentek?

- Ez is egy bajnoki, azt várom a csapattól, hogy mindenki száz százalékosan tegye oda magát. Fontos, hogy ne történjen sérülés, de azt csak száz százalékos koncentrációval lehet megoldani. Azt várom,hogy tanuljunk, lépésenként haladjunk előre. Biztosan sokaknak élmény lesz ilyen környezetben, ilyen játékosok ellen játszani. Ne menjen kárba ilyen hosszú utazás, az idő sem, tanuljunk, rakjuk még jobban össze a védelmet, a támadásokat, mindenféle nyomás, eredménykényszer nélkül tudunk játszani.

- Rodics játszhat-e már?

- Javul, de semmi értelme nem lenne kockáztatni, főleg, hogy utána hosszabb időnk lesz felkészülni. Inkább úgy vagyok vele, száz százalékosan jöjjön rendbe, s ott segítsen, amely mérkőzéseken reálisan van esélyünk pontot szerezni.

- Meccs után mi lesz a csapat programja?

- Megnézzük, egészségileg ki hogyan áll. Megpróbáljuk az akkumulátorokat föltölteni, inkább a fizikai munka lesz előtérben, a hétvégét megkapják a játékosok, hogy tudjanak kicsit pihenni, majd hétfőtől újra egy meccshét, dolgozunk, készülünk az ellenfélre.

- A hangulat milyen? Megnyugodtak-e a játékosok, hogy megvan az első pont? Gondolom nem rágódnak rajta, hogy nem lett belőle kettő.

- Nincs min rágódni. Értékes pontot szereztünk, a végelszámolásnál jól jöhet. A hibákat kielemeztük, voltak apróbb butaságok, amelyek elkerülhetők lettek volna. Bízom abban, hogy ezekkel a megbeszélésekkel tanulnak a srácok. Örülni kell az egy pontnak, dolgozni tovább, várni a sanszot, hogy győzelmet ünnepelhessünk. Ehhez nagyon fontosak azok a tapasztalatok, amelyeket az ilyen mérkőzéseken szereznek a játékosok.

- A legfiatalabbakat viszitek-e Szegedre?

- Két fiatal van, közülük az egyik sérült. Sárosi Balázst elviszem, a tehetsége alapján lehet belőle NB I-es játékos. Ha lesz rá mód, fogok is neki egy kis lehetőséget adni, de ez rajta múlik, az ő hozzáállásán, alázatán. Először be kell bizonyítania, hogy megérdemli ezt a lehetőséget. Szeretem a fiatalokat, ha úgy látom, hogy megküzd ezért, mindent alávet az ügynek, meg fogja kapni a lehetőséget.

- Igazolást terveztek-e, illetve a ligakupa miatt esetleg több fiatal nevezését?

- Nehéz helyzetben vagyunk, külföldiek nem játszhatnak a Ligakupában, s vannak sérültjeink. Most Kovács Peti is megsérült, jobbszélen csak Nándi maradt a szegedi mérkőzésre. Necces sorozat lesz, nyolc-kilenc ember nevezhető a felnőttek közül arra a kupára, megpróbálunk fiatalokat fölhozni. De mondtam a fiataloknak is, most ez egy lehetőség, de be kell bizonyítaniuk, akarják is és érdemesek arra, hogy itt legyenek. A Ligakupára nem fogunk igazolni, a bajnokságra viszont igen, ha így marad, sérülések, esetleg formahanyatlások miatt. Mindenképp kell egy-két ember, hogy forgathassam a csapatot, az eddigi húzóemberek tudjanak pihenni, mert így ki fognak égni, ez törvényszerű.

- Ez milyen időtávon belül várható, néhány hét, egy hónap?

- Amint úgy látjuk, hogy valaki érdemes arra, hogy leigazoljuk. Egy külföldi helyünk van, tucatjátékost, vagy akiben nem vagyunk biztosak, hogy tud segíteni, nem fogunk hozni. Várunk olyan lehetőséget, akiben biztosak vagyunk, hogy tud segíteni a rutinjával, aki több poszton bevethető, védekezni is tud. Ebben az időszakban ilyet nem könnyű leakasztani. Igyekszünk nézelődni és találni olyat, aki alkalmas.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • алмазная резка almbur.com.ua
  • алмазное сверление www.stenorez.com.ua
  • стена плача молитва
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ free-forum.com.ua
  • строительство из дерева Plotnik
  • лаборатория стекла https://soglassie.com.ua
  • ремонты от компании StroySila