Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

Ezüstérmes a Lovehunter a Development Cupban

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Vasárnap az elődöntőket és a helyosztókat rendezték Catezban.

 

Sikeresen vívta meg elődöntőjét az először kiírt Development Cupban a Lovehunter, majd a döntőben kikapott a nagyszebeni Borussia Hermannstadttól. A románok uralták egyébként a minifutball Bajnokok Ligáját, hiszen nem csak a DC győztesét adták, de a Bajnokok Ligája első három helyét is megszerezték. A győztes a Lovehuntert is búcsúztató MAV Sport Temesvár lett (a negyeddöntőben a kövesdiek másik csoportbeli ellenfelét, a Valtert búcsúztatták), a második a a Coriolan Bákó, a harmadik a Juventus Nagyszeben lett. Az EMF Szenior BL győztese a korábbi orosz és fehérorosz válogatottakkal felálló Moszkvics lett, megelőzve a Liriada Rasznov csapatát, míg harmadik helyen a Lovcen banka végzett. Az EMF Development Cupharmadikja az izraeli On Gal Hyundai lett.

DC elődöntő

DXC Technology - Lovehunter 2-5 (1-2)
Gólok: Zsivkov (3. p.), Ivanov (26. p.), ill. Csiszár Sz. 2 (10., 35. p.), Dudás (2. p.) (Karancsi, 37. p.), Nagy (38. p.)
Jól indult a kövesdik számára mérkőzés, Karancsi bal oldali beadását az őrizetlenül hagyott Dudás közvetlen közelről továbbította a kapuba már a második percben. Aztán a harmadik percben jött az egyenlítés, a kövesdiek hátul próbálták kiadogatni a letámadó vendégeket, de Csiszár Imre közvetlenül az a kapu előtt veszítette el a labdát, Zsivkov pedig köszönte szépen és élt a lehetőséggel. A tizedik percben ismét vezetett a Lovehunter, egy szabadrúgást lőtt rá Csiszár Imre, a kipattanót pedig testvére belőtte.
A második félidőben egy jobb oldalról érkező beadásból egyenlített Ivanov, Bukta lába között lőtt a kapuba. A végén azonban a kövesdiek örülhettek, az utolsó percekben három gólt is szereztek. Előbb Nagy Levente vitte végig a pályán a labdát, de a végén megállították, viszont a labda Csiszár Szabolcsé lett, aki megszerezte a vezetést. A negyedik kövesdi gól előtt egy bolgár lövés a félpályán túlra pattant Buktáról, Karancsi előtt egyet pattant, majd a hosszú sarokba bombázott. A végén kitámadott az ellenfél, labdát szereztek a kövesdiek, Lázár elment a jobb oldalon, a középen érkező Nagy Levente pedig közelről megadta a kegyelemdöfést.

DC döntő

Borussia Hermannstadt - Lovehunter 4-1 (1-0)
Gólok: I. Barculet (21., 25. perc), Ghel (8. p.) Stoica (28. p.), illetve Nagygyörgy (32. perc)

A román csapat elleni döntőben először egy előrevágott labdát nem sikerült tisztázniuk a kövesdi védőknek, végül a kapufa segítségével belőtték a nagyszebeniek a vezető gólt. A második félidőben rögtön az elején megint előre rúgták a román védők a labdát, a kövesdi védő belecsúsztatott, majd a kapus csak beleütött, s pont az érkező Barculet elé került a játékszer. A támadó öt méterről a hálóba lőtt. A harmadik gól egy gyorsan elvégezett szabadrúgás után esett. Csiszár Imre ballagott el a labdától a szabálytalanság után a cserehely felé, majd azonnal a bal oldalon indult a támadás, a középen egyedül állodgáló Barculet Ionutra meg senki sem figyelt. A negyedik gólnál kövesdi szöglet után kontráztak a nagyszebeniek, Stoica egyedül vitte végig a pályán a labdát, a végén engedték lőni is, s berúgta a helyzetet. A végén Nagygyörgy szépített, egy legurított szabadrúgást lőtt kapura, a labda megpattant az egyik védő lábán, s úgy jutott a hálóba.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

  • алмазная резка almbur.com.ua
  • алмазное сверление www.stenorez.com.ua
  • стена плача молитва
  • изготовление значков, магнитов, объемных наклеек на заказ free-forum.com.ua
  • строительство из дерева Plotnik
  • лаборатория стекла https://soglassie.com.ua
  • ремонты от компании StroySila