Breaking News:
Drizner Péter reméli, lesz haszna a kupameccsnek - 2017. október 18. szerda, 00:48
Frissebb volt a Nyíregyháza - 2017. október 18. szerda, 00:29
Legyen jó hangulat és kemény munka - 2017. október 18. szerda, 00:16
Búcsúzott a kupától az MKC - 2017. október 17. kedd, 23:50
Meg kell akadályozni a gyors gólokat - 2017. október 16. hétfő, 20:12
A csapat érdekében váltásra volt szükség - 2017. október 16. hétfő, 19:50
Jól mentek az öltözőbe és jól jöttek ki onnan - 2017. október 15. vasárnap, 21:25
A hátukon van a célkereszt - 2017. október 15. vasárnap, 00:50
Az első félidő vége megrázta a Balmazújvárost - 2017. október 15. vasárnap, 00:26
Higgadtan kell dönteni, hogyan tovább - 2017. október 14. szombat, 23:44

Kezdőként is bizonyítana

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szilvási Péter az elmúlt két találkozón csereként léphetett pályára, bízik abban, hogy sikerül beverekednie magát a kezdők közé is.

szilvasi_sopron

 

– A szezonkezdet előtt célul tűzted ki, hogy beverekedd magad a csapatba, és kétszer már pályára is léptél. Mennyire vagy elégedett?

– Az egyik mérkőzésen, a ZTE ellen egy piros lap árán kerültem a pályára, persze nagyon fontos volt a csapat számára, hogy egy ötödik védővel meg tudjuk tartani az eredményt, ez össze is jött. A Sopron ellen sajnos Devecseri megsérült, nem így szerettem volna bekerülni a csapatba, de a foci az ilyen, most kell élnem a lehetőséggel. Remélem, hogy Szolnokon is játszom és úgy teljesítek, hogy kezdőként számítsanak rám.

– Hogy érezted magad a pályán, mennyire szokott össze ez a védelem?

– A Sopron ellen úgy éreztem, jobb volt, Szelessel és Fótyikkal is jobban éreztük egymást. Kellett egy kis idő persze, míg összeszoktam a srácokkal, de ennyi edzés, összetartás után jól érezzük egymást, jó csapatként tudunk együttműködni.

– Mennyire voltak elégedettek a többiek és az edző?

– Nagyon fontos győzelem volt, a mester azt mondta, a Sopron elleni volt az egyik legfontosabb hazai siker. Szerintem játékban sem voltunk rosszak, az utolsó tizenöt perc nem olyan volt, mint vártuk. A kapott gól után az következett, hogy szerettük volna megőrizni az eredményt és ez sikerült is. Az első félidő számomra még nem volt az igazi, szinte bemelegítés nélkül álltam be. A második félidőben kezdtem fölvenni a fonalat, az jobban is sikerült. Remélem, hogy Szolnokon bebizonyítom, hogy ott a helyem a csapatban.

– Milyen mérkőzést vársz szombaton?

– Szolnokon nem lesz könnyű, fontos a három pont megszerzése, utána pedig két hét szünet következik. Jó lenne tartani a lépést a Zetével, vagy, ha nem hozzák a hazai mérkőzésüket, egy pontra felzárkózni mögéjük. Utána ki-ki meccseket játszanánk minden hétvégén, aki hibázik, lemarad, de van esély a feljutásra.

– Támadásban kapsz-e szerepet?

– A támadó pontrúgásokban lesz szerepem, remélem lesz lehetőségem akár gólt is szerezni.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés