Breaking News:
Az ózdi meccs mutatja meg, mit ér a mostani döntetlen - 2017. december 11. hétfő, 00:31
Versenyben akarnak maradni a bronzéremért - 2017. december 11. hétfő, 00:09
Jól felkészült a Kecskemét - 2017. december 10. vasárnap, 23:49
Pontvesztés a Kecskemét ellen - 2017. december 10. vasárnap, 22:58
Alkalmatlan időjárás, alkalmatlan pálya - 2017. december 10. vasárnap, 15:57
Egyszerűsíteni kellett a játékot - 2017. december 10. vasárnap, 14:34
Nem tragédia a balmazi döntetlen - 2017. december 10. vasárnap, 13:46
Áramszünet után gólszünet - 2017. december 09. szombat, 22:26
Az őszi elsőség a cél - 2017. december 09. szombat, 14:50
Mentálisan, fizikálisan is készek a harcra - 2017. december 09. szombat, 02:23

Kezdőként is bizonyítana

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szilvási Péter az elmúlt két találkozón csereként léphetett pályára, bízik abban, hogy sikerül beverekednie magát a kezdők közé is.

szilvasi_sopron

 

– A szezonkezdet előtt célul tűzted ki, hogy beverekedd magad a csapatba, és kétszer már pályára is léptél. Mennyire vagy elégedett?

– Az egyik mérkőzésen, a ZTE ellen egy piros lap árán kerültem a pályára, persze nagyon fontos volt a csapat számára, hogy egy ötödik védővel meg tudjuk tartani az eredményt, ez össze is jött. A Sopron ellen sajnos Devecseri megsérült, nem így szerettem volna bekerülni a csapatba, de a foci az ilyen, most kell élnem a lehetőséggel. Remélem, hogy Szolnokon is játszom és úgy teljesítek, hogy kezdőként számítsanak rám.

– Hogy érezted magad a pályán, mennyire szokott össze ez a védelem?

– A Sopron ellen úgy éreztem, jobb volt, Szelessel és Fótyikkal is jobban éreztük egymást. Kellett egy kis idő persze, míg összeszoktam a srácokkal, de ennyi edzés, összetartás után jól érezzük egymást, jó csapatként tudunk együttműködni.

– Mennyire voltak elégedettek a többiek és az edző?

– Nagyon fontos győzelem volt, a mester azt mondta, a Sopron elleni volt az egyik legfontosabb hazai siker. Szerintem játékban sem voltunk rosszak, az utolsó tizenöt perc nem olyan volt, mint vártuk. A kapott gól után az következett, hogy szerettük volna megőrizni az eredményt és ez sikerült is. Az első félidő számomra még nem volt az igazi, szinte bemelegítés nélkül álltam be. A második félidőben kezdtem fölvenni a fonalat, az jobban is sikerült. Remélem, hogy Szolnokon bebizonyítom, hogy ott a helyem a csapatban.

– Milyen mérkőzést vársz szombaton?

– Szolnokon nem lesz könnyű, fontos a három pont megszerzése, utána pedig két hét szünet következik. Jó lenne tartani a lépést a Zetével, vagy, ha nem hozzák a hazai mérkőzésüket, egy pontra felzárkózni mögéjük. Utána ki-ki meccseket játszanánk minden hétvégén, aki hibázik, lemarad, de van esély a feljutásra.

– Támadásban kapsz-e szerepet?

– A támadó pontrúgásokban lesz szerepem, remélem lesz lehetőségem akár gólt is szerezni.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés