Breaking News:
Hatvan percnyi küzdelem volt az elvárás - 2017. augusztus 18. péntek, 00:15
Iksz a Békés ellen - 2017. augusztus 17. csütörtök, 21:21
Megvannak az utánpótlás lány csoportok - 2017. augusztus 15. kedd, 22:39
A Gyöngyössel is játszik az MKC - 2017. augusztus 14. hétfő, 21:41
Munkában a női focisták - 2017. augusztus 14. hétfő, 21:25
Sorsoltak a Barcza csoportban - 2017. augusztus 13. vasárnap, 21:43
Ismét egy-egy a Vasas otthonában - 2017. augusztus 13. vasárnap, 01:19
Nem érzi magát öregnek - 2017. augusztus 12. szombat, 11:52
Így játszik az MKC ifije és serdülője - 2017. augusztus 13. vasárnap, 18:03

Kezdőként is bizonyítana

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szilvási Péter az elmúlt két találkozón csereként léphetett pályára, bízik abban, hogy sikerül beverekednie magát a kezdők közé is.

szilvasi_sopron

 

– A szezonkezdet előtt célul tűzted ki, hogy beverekedd magad a csapatba, és kétszer már pályára is léptél. Mennyire vagy elégedett?

– Az egyik mérkőzésen, a ZTE ellen egy piros lap árán kerültem a pályára, persze nagyon fontos volt a csapat számára, hogy egy ötödik védővel meg tudjuk tartani az eredményt, ez össze is jött. A Sopron ellen sajnos Devecseri megsérült, nem így szerettem volna bekerülni a csapatba, de a foci az ilyen, most kell élnem a lehetőséggel. Remélem, hogy Szolnokon is játszom és úgy teljesítek, hogy kezdőként számítsanak rám.

– Hogy érezted magad a pályán, mennyire szokott össze ez a védelem?

– A Sopron ellen úgy éreztem, jobb volt, Szelessel és Fótyikkal is jobban éreztük egymást. Kellett egy kis idő persze, míg összeszoktam a srácokkal, de ennyi edzés, összetartás után jól érezzük egymást, jó csapatként tudunk együttműködni.

– Mennyire voltak elégedettek a többiek és az edző?

– Nagyon fontos győzelem volt, a mester azt mondta, a Sopron elleni volt az egyik legfontosabb hazai siker. Szerintem játékban sem voltunk rosszak, az utolsó tizenöt perc nem olyan volt, mint vártuk. A kapott gól után az következett, hogy szerettük volna megőrizni az eredményt és ez sikerült is. Az első félidő számomra még nem volt az igazi, szinte bemelegítés nélkül álltam be. A második félidőben kezdtem fölvenni a fonalat, az jobban is sikerült. Remélem, hogy Szolnokon bebizonyítom, hogy ott a helyem a csapatban.

– Milyen mérkőzést vársz szombaton?

– Szolnokon nem lesz könnyű, fontos a három pont megszerzése, utána pedig két hét szünet következik. Jó lenne tartani a lépést a Zetével, vagy, ha nem hozzák a hazai mérkőzésüket, egy pontra felzárkózni mögéjük. Utána ki-ki meccseket játszanánk minden hétvégén, aki hibázik, lemarad, de van esély a feljutásra.

– Támadásban kapsz-e szerepet?

– A támadó pontrúgásokban lesz szerepem, remélem lesz lehetőségem akár gólt is szerezni.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés