Breaking News:
Második lett a Lovehunter Törökbálinton - 2017. június 21. szerda, 01:23
Az MSE sorsolása - 2017. június 21. szerda, 01:13
Kövesden járt az EYOF lángja - 2017. június 21. szerda, 01:04
Negyedikek a lányok a megyei kupában - 2017. június 20. kedd, 23:47
Három érkező az MSE-nél - 2017. június 20. kedd, 23:22
TAO-s fejlesztések az MSE-nél - 2017. június 16. péntek, 13:18
Szepesi nélkül győzött a válogatott - 2017. június 15. csütörtök, 23:58
Megkezdték a felkészülést a focisták - 2017. június 15. csütörtök, 23:17
Ismét úszóverseny volt Mezőkövesden - 2017. június 15. csütörtök, 23:12
Volt MKC-sok aranyérme a masters EB-n - 2017. június 15. csütörtök, 23:04

Kezdőként is bizonyítana

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szilvási Péter az elmúlt két találkozón csereként léphetett pályára, bízik abban, hogy sikerül beverekednie magát a kezdők közé is.

szilvasi_sopron

 

– A szezonkezdet előtt célul tűzted ki, hogy beverekedd magad a csapatba, és kétszer már pályára is léptél. Mennyire vagy elégedett?

– Az egyik mérkőzésen, a ZTE ellen egy piros lap árán kerültem a pályára, persze nagyon fontos volt a csapat számára, hogy egy ötödik védővel meg tudjuk tartani az eredményt, ez össze is jött. A Sopron ellen sajnos Devecseri megsérült, nem így szerettem volna bekerülni a csapatba, de a foci az ilyen, most kell élnem a lehetőséggel. Remélem, hogy Szolnokon is játszom és úgy teljesítek, hogy kezdőként számítsanak rám.

– Hogy érezted magad a pályán, mennyire szokott össze ez a védelem?

– A Sopron ellen úgy éreztem, jobb volt, Szelessel és Fótyikkal is jobban éreztük egymást. Kellett egy kis idő persze, míg összeszoktam a srácokkal, de ennyi edzés, összetartás után jól érezzük egymást, jó csapatként tudunk együttműködni.

– Mennyire voltak elégedettek a többiek és az edző?

– Nagyon fontos győzelem volt, a mester azt mondta, a Sopron elleni volt az egyik legfontosabb hazai siker. Szerintem játékban sem voltunk rosszak, az utolsó tizenöt perc nem olyan volt, mint vártuk. A kapott gól után az következett, hogy szerettük volna megőrizni az eredményt és ez sikerült is. Az első félidő számomra még nem volt az igazi, szinte bemelegítés nélkül álltam be. A második félidőben kezdtem fölvenni a fonalat, az jobban is sikerült. Remélem, hogy Szolnokon bebizonyítom, hogy ott a helyem a csapatban.

– Milyen mérkőzést vársz szombaton?

– Szolnokon nem lesz könnyű, fontos a három pont megszerzése, utána pedig két hét szünet következik. Jó lenne tartani a lépést a Zetével, vagy, ha nem hozzák a hazai mérkőzésüket, egy pontra felzárkózni mögéjük. Utána ki-ki meccseket játszanánk minden hétvégén, aki hibázik, lemarad, de van esély a feljutásra.

– Támadásban kapsz-e szerepet?

– A támadó pontrúgásokban lesz szerepem, remélem lesz lehetőségem akár gólt is szerezni.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés