Breaking News:
Drizner Péter reméli, lesz haszna a kupameccsnek - 2017. október 18. szerda, 00:48
Frissebb volt a Nyíregyháza - 2017. október 18. szerda, 00:29
Legyen jó hangulat és kemény munka - 2017. október 18. szerda, 00:16
Búcsúzott a kupától az MKC - 2017. október 17. kedd, 23:50
Meg kell akadályozni a gyors gólokat - 2017. október 16. hétfő, 20:12
A csapat érdekében váltásra volt szükség - 2017. október 16. hétfő, 19:50
Jól mentek az öltözőbe és jól jöttek ki onnan - 2017. október 15. vasárnap, 21:25
A hátukon van a célkereszt - 2017. október 15. vasárnap, 00:50
Az első félidő vége megrázta a Balmazújvárost - 2017. október 15. vasárnap, 00:26
Higgadtan kell dönteni, hogyan tovább - 2017. október 14. szombat, 23:44

Fontos pontok Szolnokról

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Már az első félidő legelején eldöntötte a három pont sorsát Heffler Norbert egy tizenegyesből, így győztesen utazhatott haza csapatunk Szolnokról. A mérkőzés utolsó perceit ismét emberhátrányban fejeztük be.

 

Szolnoki MÁV FC – Mezőkövesd Zsóry FC: 0-1 (0-1)
Szolnok, 300 néző, vezette: Andó-Szabó Sándor (Vígh-Tarsonyi Gergő, Kovács II. Gábor)

Szolnok: Somogyi – Rokszin (Zvara 10.), Vermes, Zsdrál, Búrány (Papp Sz. 19.), Kenderes, Lőrinczy, Gajdos, Urbin, Kovács, Nagy. Vezetőedző: Csábi József

Mezőkövesd: Dombó – Fótyik, Szilvási, Szeles, Hegedűs D., Vági, Szatmári, Heffler, Tóth B. (Dvorschák 90.), Fröhlich (Rácz 78.), Sós (Molnár 48.). Vezetőedző: Pintér Attila

Gólszerző: Heffler N. (19. perc, büntetőből)

Kiállítva: Vági (88. perc, második sárga lap)
Ellentétes félidőket hozott a Szolnok – Mezőkövesd mérkőzés. Az első játékrészben inkább a mieink akarata érvényesült, s büntetőből a vezetést is megszereztük, míg a másodikban a hazaiak voltak fölényben, igaz, ezt nem sikerült gólra váltaniuk. A szolnokiak számára nem indult jól a találkozó, előbb Rokszint kellett lecserélni sérülés miatt, a 19. percben pedig Frőhlichet rúgták fel a 16-oson belül, az ezért járó büntetőt pedig Heffler értékesítette. A gól után nem sokkal a korábban megsérült Búrányt is le kellett cserélniük a házigazdáknak. A játékrész második felében előbb Heffler lövése kerülte el kevéssel a kaput, majd Sós Bence került helyzetbe, de lövését Somogyi bravúrral hárította. A szünet előtt kishíján egyenlített a Szolnok, Zsdrál lövése nem sokkal ment a bal kapufa mellé, igaz, kapusunk rajta volt a labdán.

A második félidőben több védeni valója is akadt Dombónak, rögtön Gajdos löketét kellett kiütnie. A második félidő első negyedórája rengeteg rúgást, lökést, lerántást hozott, ennek megfelelően sorra sárgultak be a játékosok mindkét oldalon. Főként a szolnokiak birtokolták a labdát, mi a széleket próbáltuk megjátszani, főként Hefflert indítani, az egyik ilyen szituációt gólra is válthatta volna támadónk, de a 16-os bal csücskéről leadott lövése elment a hosszú sarok előtt. Kisvártatva viszont Dombó védett hatalmasat, majd 11-est reklamáltak a szolnokiak. A folytatásban is több veszély volt a kapunk előtt, míg mi kontrázni igyekeztünk, de vagy időben odaértek még a védők, vagy kaput elkerülő lövéssel végződtek az akciók. A hajrában emberhátrányba kerültünk, mert Vági kapta meg második sárga lapját, az eredmény viszont nem változott. A Zalaegerszeg botlásával egy pontra zárkóztunk föl riválisunk mögé.

Csábi József értékelése: – Egyenrangú partnerei voltunk a jól menedzselt Mezőkövesdnek. Jó iramú színvonalas mérkőzés volt, egy tizenegyes góllal kikaptunk. Több dolog is nehezítette a dolgomat az eltiltottakon kívül, két kényszerű cserét is végre kellett hajtani. Sokat tettünk azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát, de sajnos ez nem sikerült.

Pintér Attila értékelése: – Nagyon jó mérkőzés volt, mind a két csapat agresszívan játszott. Mind a két csapat győzni akart, mi ezért többet tettünk. Gratulálok a csapatomnak és az ellenfélnek is.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés