Breaking News:
Hatvan percnyi küzdelem volt az elvárás - 2017. augusztus 18. péntek, 00:15
Iksz a Békés ellen - 2017. augusztus 17. csütörtök, 21:21
Megvannak az utánpótlás lány csoportok - 2017. augusztus 15. kedd, 22:39
A Gyöngyössel is játszik az MKC - 2017. augusztus 14. hétfő, 21:41
Munkában a női focisták - 2017. augusztus 14. hétfő, 21:25
Sorsoltak a Barcza csoportban - 2017. augusztus 13. vasárnap, 21:43
Ismét egy-egy a Vasas otthonában - 2017. augusztus 13. vasárnap, 01:19
Nem érzi magát öregnek - 2017. augusztus 12. szombat, 11:52
Így játszik az MKC ifije és serdülője - 2017. augusztus 13. vasárnap, 18:03

Győzött, s már második a Zsóry

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Remek mérkőzésen tartottuk itthon a három pontot a Csákvár ellen. Szatmári, Frőhlich és Molnár találatainak köszönhetően győztünk, s a második helyről várjuk a Gyirmót elleni összecsapást.

 

Mezőkövesd Zsóry FC - Aqvital FC Csákvár: 3-0 (1-0)
Mezőkövesd, 1500 néző, vezette: Szőts Gergely (Szalai D., Szalai B.)

Mezőkövesd Zsóry: Dombó - Fótyik, Szilvási, Tóth B. (Nicorec 86.), Rácz (Sós B. 70.), Frőhlich, Polényi, Szatmári, Hegedűs D., Molnár G. (Csirmaz 86.), Szeles. Vezetőedző: Pintér Attila

Csákvár: Gróf - Pintér B. (Szalai T. 65.), Baranyai, Racskó (Dulló 58.), Spandler, Fényes, Domján (Molnár 60.), Bakos, Makrai, Kocsis, Bartos. Vezetőedző: Toldi Gábor

Gólszerzők: Szatmári (19.), Frőhlich (60.), Molnár (83.).

Végig uraltuk a Csákvár elleni találkozót, s akár nagyobb különbséggel is győzhettünk volna. Jobban kezdtük a mérkőzést, Frőhlich a negyedik percben ajtó-ablak ziccert hibázott, majd a 8-9. percben három nagy gólszerzési lehetőséget is kialakítottunk, de elhibáztuk őket. A mieink jól védekeztek a középpályán, s mélységi indítások révén teremtettek veszélyt. Így szerzett előnyt a 19. percben Szatmári is, Tóth Bence a kezdőkörből indította a jobbszélen Molnárt, aki középre adta az üresen érkező Szatmárihoz, aki 13 méterről lőtt a kapuba. Három perc múlva Makrai lövését blokkolták a hazai védők, fordulásból pedig Szatmári előtt adódott lehetőség, a csákvári védők nem értették meg egymást. A játékrész további részében már inkább a csákváriaknak akadtak lehetőségei, de Bartos fölé lőtt, Makrai fejesét pedig kivágtuk.
A második játékrész Rácz szép lövésével indult, majd szűk negyedóráig a mezőnyben volt a labda, lövésig nem jutottak a felek. A 60. percben aztán Szatmári adott be jobb oldalról, középen Molnár és Frőhlich is emelkedett, s utóbbi bólintott a hálóba. Két perc múlva Frőhlich beadását Molnár elől szedte föl Gróf. A 68. percben a frissen beállt Szalai szépíthetett volna, de Fótyik belevetődött a lövésébe. A mieink maradtak a kiugratásoknál, de sokszor futottak lesre. A 74. percben viszont Sós nem volt lesen, de az utolsó pillanatban beérték, így lövése megpattant, s fél méterrel a kapu mellé ment. A szöglet után Frőhlich kapura tett labdája a kapus kezében kötött ki. Az utolsó tíz percben Molnár és Frőhlich kerültek helyzetbe felváltva, végül egy szöglet után utóbbi szerzett gólt, végleg eldöntve a találkozót. A hajrában még volt két csákvári helyzet, az első fölé ment, utóbbit pedig a 90. minutumban Dombó hárította bravúrral, így már zsinórban kétszer óvta meg kapuját góltól (197 perce nem kapott gólt). A Zalaegerszeg vereségével csapatunk föllépett a második, feljutást érő helyre.

Pintér Attila: Nagyon fölszabadult ellenfél ellen játszottunk, akik bebizonyították, miért vannak a negyedik helyen. Sok lehetőségünk volt az első 20-25 percben, szép akciógólt rúgtunk. Könnyebb lett volna, ha a 4-5 helyzetből még egyet be tudunk lőni. A második félidőben azt tette a csapat, amit elvártunk, megmutatták, tudnak futballozni, küzdeni, büszke vagyok rájuk. Köszönjük a szurkolóknak a buzdítást.

Toldi Gábor: Ezek is mi vagyunk, nagyon rossz napot fogtunk ki, rengeteg rossz teljesítmény volt a csapatban, ez rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Rosszul kezdtünk, a Mezőkövesd ránk erőltette akaratát. Összességében gyengék voltunk, gratulálok a Mezőkövesdnek a győzelemhez.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés