Breaking News:
Az ózdi meccs mutatja meg, mit ér a mostani döntetlen - 2017. december 11. hétfő, 00:31
Versenyben akarnak maradni a bronzéremért - 2017. december 11. hétfő, 00:09
Jól felkészült a Kecskemét - 2017. december 10. vasárnap, 23:49
Pontvesztés a Kecskemét ellen - 2017. december 10. vasárnap, 22:58
Alkalmatlan időjárás, alkalmatlan pálya - 2017. december 10. vasárnap, 15:57
Egyszerűsíteni kellett a játékot - 2017. december 10. vasárnap, 14:34
Nem tragédia a balmazi döntetlen - 2017. december 10. vasárnap, 13:46
Áramszünet után gólszünet - 2017. december 09. szombat, 22:26
Az őszi elsőség a cél - 2017. december 09. szombat, 14:50
Mentálisan, fizikálisan is készek a harcra - 2017. december 09. szombat, 02:23

A lábunkban maradt az egy pont

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

A hajrában büntetőt hibáztunk, így nem sikerült pontot szerezni a listavezető otthonában.


Galériához kattints a képre!

Gyirmót FC Győr – Mezőkövesd Zsóry FC 2-1 (1-1)
Győr-Gyirmót, 1200 néző, vezette: Bognár Tamás (Vígh-Tarsonyi, Szert)

Gyirmót: Sebők – Nagy S., Balogh B., Beliczky (Madarász 66.), Simon Attila (Gyurján 66.), Szekeres, Völgyi, Simon András (Tóth N. 80.), Horváth A., Bori, Kiss M. Vezetőedző: Bene Ferenc

Mezőkövesd Zsóry: Dombó – Fótyik, Szeles, Szilvási, Szatmári, Vági, Hegedűs, Frőhlich (Sós B., 51.), Tóth B. (Orosz 80.), Rácz (Nicorec 66.), Molnár. Vezetőedző: Pintér Attila

Gólszerzők: Völgyi (21.), Simon András (76.)  ill. Molnár (37.).

Vereséget szenvedtünk a listavezetőtől. A gyirmóti mérkőzés első húsz perce a nézők számára inkább unalmat hozott, színt mindössze Dombó ötösön bemutatott hidegvérű csele vitt a találkozóba. Aztán jött Simon András, aki közelről a kapu fölé lőtt, majd Völgyi, aki a bal oldalról lőtt laposan középre, s labdája beakadt a hosszú alsóba. A partjelző először lest jelzett, majd egy megbeszélést követően a játékvezető megadta gólt. Hegedűs majdnem azonnal válaszolt, de a 16-osról, félfordulattal leadott lövése nem hozott eredményt. A 24. percben a 16-os bal oldalánál a védő elbotlott, Molnár labdát szerzett, de lövése erőtlenre sikerült, Sebők magabiztosan fogta. Az első félóra végén kontráztak a hazaiak, Simon András tette Kiss Máté elé a labdát, a Kövesden is megfordult középpályás viszont a hosszú sarok mellé lőtt. Két perc múlva egy szabadrúgást hárított Dombó. Középpályásaink a Csákvár elleni mérkőzéshez hasonlóan igyekezett indítani a támadókat, ez a 37. percben eredményt is hozott, Molnárral csak egy védő tartotta a lépést, de megakadályozni nem tudta, hogy egyenlítsen. A félidő vége még egy Simon András lövést tartogatott.
A második játékrész eleje sem bővelkedett helyzetekben, főként a hazaiaknál volt a labda, a mieink jobbára védekeztek. Az első negyedóra végén Simon Attila várt a hosszú saroknál egy beadást, de addig várt, míg nem tudott lőni. Pár perccel később Rácz lőtt 25 méterről eredménytelenül, holott a két szélen két társa várta a labdát üresen, ebből talán komolyabb helyzet is kialakulhatott volna. Támadónk meg is sérült, egy pár percre még visszaállt, de le kellett cserélni. Jó tíz percig semmi érdemleges nem történt a pályán, a gyirmótiak tartották a labdát, mi pedig igyekeztük azt megszerezni. Ebből a semmiből szerezte aztán második gólját a hazai csapat, balról jobbra keresztbe vitték a pályán a labdát, majd Bori jobbról középre ívelt, Simon András pedig befejelte a rövidbe. A gól után, akárcsak az első esetében, átvettük a kezdeményezést, az utolsó tíz percben beszorítottuk a gyirmótiakat, igaz, nagy lehetőségünk nem volt. A 85. percben aztán Sós már kifelé kényszerült cselezni, amikor felrúgták még a 16-oson belül, büntetőt kaptunk. Ezt, bár Molnár vállalta volna, Nicorec végezte el, és nagy erővel a felső lécre rúgta. A hátra lévő percekben nyomtunk, de helyzetig jutni, egyenlíteni nem sikerült. Azért a Gyirmótra leutazó busznyi szurkoló megköszönte a csapatnak a játékot, drukkereink hangja – ellentábor híján – végig betöltötte a stadiont.

Bene Ferenc: A második félidőben többet tettünk a győzelemért, kitűnő Mezőkövesdet győztünk le, hatalmas taktikai csatában. Kövesden mi hagytunk ki tizenegyest, most ők, ez mindig benn van a futballban. Mindenki előtt le a kalappal, aki pályára lépett, ez egy magas színvonalú rangadó volt. Még nagyon sok van hátra, ez a győzelem lökést adhat a csapatnak, de nem szabad visszavennünk. Ilyen mérkőzésre számítottam, kielemeztük az ellenfelet. Kollégám is próbált bele mindig valami újat vinni, én is, most nekem sikerült jobban. Szerintem továbbra is feljutásra esélyes a Kövesd, sok sikert kívánok nekik.

Pintér Attila: Gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. Játékosaim mindent megtettek a győzelemért. Két elkerülhető gólt kaptunk, az első potyának is mondható, de kíváncsi vagyok, hogy az szabályos volt-e. Elégedett voltam a csapatom teljesítményével, a szerencsésebb csapat nyert. Ott volt a lábunkban a döntetlen. Sok sikert kívánok a Gyirmótnak.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés