Breaking News:
Hatvan percnyi küzdelem volt az elvárás - 2017. augusztus 18. péntek, 00:15
Iksz a Békés ellen - 2017. augusztus 17. csütörtök, 21:21
Megvannak az utánpótlás lány csoportok - 2017. augusztus 15. kedd, 22:39
A Gyöngyössel is játszik az MKC - 2017. augusztus 14. hétfő, 21:41
Munkában a női focisták - 2017. augusztus 14. hétfő, 21:25
Sorsoltak a Barcza csoportban - 2017. augusztus 13. vasárnap, 21:43
Ismét egy-egy a Vasas otthonában - 2017. augusztus 13. vasárnap, 01:19
Nem érzi magát öregnek - 2017. augusztus 12. szombat, 11:52
Így játszik az MKC ifije és serdülője - 2017. augusztus 13. vasárnap, 18:03

Labdarúgásban legyőztük a szegedieket

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Fontos meccset nyert meg csapatunk, Heffler büntetője és Fótyik fejese után szépítettek a szegediek, de egyenlíteniük nem sikerült.

 

Mezőkövesd Zsóry FC – Szeged 2011-Grosics Akadémia: 2-1 (1-0)
Mezőkövesd, 1300 néző, vezette: Szilasi Szabolcs (Mohos, Kovács II.)

Mezőkövesd Zsóry: Dombó – Szeles, Fótyik, Szilvási, Vági, Szatmári, Heffler (Sós, 72.), Tóth B., Frőhlich, Nicorec (Tajthy 53.), Molnár (Orosz 59.). Vezetőedző: Pintér Attila

Szeged: Szántai – Tóth G., Germán, Andorka (Obot 56.), Szabó P., Farkas M., Berde (Hegedűs 56.), Achim, Zabari, Király, Oláh (Veszelinov, 71.). Vezetőedző: Klausz László

Gólszerző: Heffler (21., büntetőből), Fótyik (61.), ill. Hegedűs M. (66.)

Nagy küzdelmet hozott a Mezőkövesd Zsóry és a Szeged 2011 párharca. Az első félidő első nagyobb lehetősége a vendégek előtt adódott, a 8. percben Szabó Péter próbálta közelről átemelni Dombót, ám kapusunk magabiztosan fogta a próbálkozást. Jobbára mezőnyben járt a labda, a védők pedig jól tették a dolgukat. A 20. percben Vági egy majdnem elveszett labdát vett birtokba, s indult meg a jobb oldalon, rángatták, de nem esett el, s passzolt a keresztbe futó Hefflerhez. Támadónk elhúzta a labdát Szántai mellett, aki elsodorta a lábát, így büntető következett, amelyet a sértett magabiztosan értékesített. Több komoly, lövéssel záruló szituáció már nem esett a félidőben.
A második játékrészben Molnár 20 méteres, lapos lövése jelentette az első veszélyt, de kevéssel elkerülte a kaput. Kiegyenlített játék folyt a pályán, itt is-ott is faultokkal. A 61. minutumban jobb oldalról, a térfél közepéről végzett el szabadrúgást Heffler, a középre ívelt labdára Fótyik érkezett, s fejelte el Szántai elől a játékszert, a kapu közepébe. A szegediek játékába Obot beállása, illetve a többi csere hozott nagy változást,  második gólunk után öt perc telt el, hogy szépítettek a vendégek, Obot beadásából Hegedűs passzolt a hosszú sarokba. Nem sok idő telt el a következő szegedi lehetőségig, Szabó járt közel az egyenlítéshez. A 81. percben Király beadását Obot fejelte mellé, majd két perc múlva Dombó hárított egy jobb oldali beadásból megcsúsztatott fejest. A 87. percben egy kövesdi térfélen történt szabálytalanság miatt szabó a kiállítás sorsára jutott.

Pintér Attila: Nyertünk. Egy jó csapat tud lehozni egy ilyen mérkőzést, játszottunk már ennél jobban is, s akkor sem nyertünk magabiztosabban. Gratulálok az eredményhez a srácoknak, bennük volt kicsit a gyirmóti vereség is, de aki kint volt, láthatta, próbálta mindenki odatenni a szívét. Ez egy kicsit a szív diadala volt.

Klausz László: Az egész mérkőzésen uraltuk a játékot, voltak lehetőségeink, de sajnos nem tudtuk azokat értékesíteni. Sajnálom a csapatot, mert megérdemeltünk volna egy pontot.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés