Breaking News:
Aki így tud játszani, az komoly élcsapat - 2018. február 19. hétfő, 00:41
Csupaszív játékot mutatott az MKC - 2018. február 18. vasárnap, 23:41
Bravúros győzelem Algyőn - 2018. február 18. vasárnap, 23:05
Megerősödött Algyő ellen játszanak - 2018. február 16. péntek, 21:53
Ötször kellett megnyerni a mérkőzést - 2018. február 12. hétfő, 00:28
Nyolc góllal verték a Törökszentmiklóst - 2018. február 11. vasárnap, 05:08
Kellő koncentráltság és akarat - 2018. február 09. péntek, 22:53
Legyőzte bolgár ellenfelét az MSE - 2018. február 06. kedd, 00:13
Mezőkövesdi tűzoltó nyerte a snowboard-versenyt - 2018. február 05. hétfő, 22:13
Tisztes helytállás, kis szerencse - 2018. február 04. vasárnap, 17:34

A csapat érdekében váltásra volt szükség

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Közös megegyezéssel szerződést bontott Radványi Miklós és a Mezőkövesd Zsóry.

 

A Debrecen elleni vereséget követően szétváltak a Mezőkövesd Zsóry és az eddigi vezetőedző, Radványi Miklós útjai. A klub kedden délelőtt mutatja be az új vezetőedzőt, amely sajtóhírek szerint Kuttor Attila, vagy Radoki János lehet.

Radványi Miklós a hétvégi mérkőzés előtt az M4 Sportnak azt mondta, álma volt, hogy Magyarországon futballozzon, ez játékosként nem jött össze, de edzőként szerepet vállalhatott itt. Megkérdeztük, mennyire sérült meg ez az álom a mostani búcsúval.

- Külhoni magyarként mindig más átjönni, hát még dolgozni Magyarországra, úgyhogy számomra annak ellenére, hogy az utolsó hónap nem úgy alakult, ahogyan terveztem, szép volt. Köszönöm a lehetőséget Mezőkövesden, fantasztikus embereket ismertem meg. Két részre lehet bontani azt a pár hónapot. Amikor idejöttem, sikerült bent tartani a csapatot az NB I-ben, nagyon jól startoltunk az új szezonban. Utána sajnos jöttek a sérülések, s oda kerültünk, ahol vagyunk. Az Újpest elleni mérkőzés után beszélgettem pár emberrel arról, hogy esetleg új impulzus kell a csapatnak, viszont a Szombathely ellen azt láttam, hogy a csapat a második félidőben nagyon odatette magát, küzdött, akkor azt mondtam, mégse. A mostani mérkőzésen, a Debrecen ellen az első félidőben gondoltam arra, hogy itt egyszerűen a csapat érdekében váltás kell. Elnök úrral szombaton már megbeszéltük ezt, megegyeztünk, nagyon jóban váltunk el - idézte föl az elmúlt napok történéseit Radványi Miklós.

A szakembert megkérdeztük arról is, vállal-e még szerepet Magyarországon.

- A jövőről nem tudni semmit, de pozitív élményekkel lettem gazdagabb, jó embereket ismertem meg, sok barátra tettem szert, nagyon szívesen fogok mindig visszatérni Kövesdre - tette hozzá Radványi Miklós.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés