Breaking News:
Irányítani kell a játékot - 2018. november 25. vasárnap, 16:28
Továbbjutott a Magyar Kupában az MKC - 2018. november 22. csütörtök, 00:21
Vereségek után érkezik a Veszprém - 2018. november 05. hétfő, 21:33
Végig tapadni a Tatabányára - 2018. október 20. szombat, 15:11
Felszabadult játékot vár Buday Dániel - 2018. október 13. szombat, 00:06
Vasárnap rangadó az Eger ellen - 2018. október 06. szombat, 21:40
Kevesen is megnehezítnék a fürediek dolgát - 2018. szeptember 28. péntek, 22:25
Az olimpiai helyszínnel ismerkedett Érdi Mári - 2018. szeptember 26. szerda, 18:14
Sárosi bemutatkozott a felnőttek között - 2018. szeptember 18. kedd, 23:05
Villámrajttal verték a Diósgyőrt - 2018. szeptember 15. szombat, 23:00

A csapat érdekében váltásra volt szükség

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Közös megegyezéssel szerződést bontott Radványi Miklós és a Mezőkövesd Zsóry.

 

A Debrecen elleni vereséget követően szétváltak a Mezőkövesd Zsóry és az eddigi vezetőedző, Radványi Miklós útjai. A klub kedden délelőtt mutatja be az új vezetőedzőt, amely sajtóhírek szerint Kuttor Attila, vagy Radoki János lehet.

Radványi Miklós a hétvégi mérkőzés előtt az M4 Sportnak azt mondta, álma volt, hogy Magyarországon futballozzon, ez játékosként nem jött össze, de edzőként szerepet vállalhatott itt. Megkérdeztük, mennyire sérült meg ez az álom a mostani búcsúval.

- Külhoni magyarként mindig más átjönni, hát még dolgozni Magyarországra, úgyhogy számomra annak ellenére, hogy az utolsó hónap nem úgy alakult, ahogyan terveztem, szép volt. Köszönöm a lehetőséget Mezőkövesden, fantasztikus embereket ismertem meg. Két részre lehet bontani azt a pár hónapot. Amikor idejöttem, sikerült bent tartani a csapatot az NB I-ben, nagyon jól startoltunk az új szezonban. Utána sajnos jöttek a sérülések, s oda kerültünk, ahol vagyunk. Az Újpest elleni mérkőzés után beszélgettem pár emberrel arról, hogy esetleg új impulzus kell a csapatnak, viszont a Szombathely ellen azt láttam, hogy a csapat a második félidőben nagyon odatette magát, küzdött, akkor azt mondtam, mégse. A mostani mérkőzésen, a Debrecen ellen az első félidőben gondoltam arra, hogy itt egyszerűen a csapat érdekében váltás kell. Elnök úrral szombaton már megbeszéltük ezt, megegyeztünk, nagyon jóban váltunk el - idézte föl az elmúlt napok történéseit Radványi Miklós.

A szakembert megkérdeztük arról is, vállal-e még szerepet Magyarországon.

- A jövőről nem tudni semmit, de pozitív élményekkel lettem gazdagabb, jó embereket ismertem meg, sok barátra tettem szert, nagyon szívesen fogok mindig visszatérni Kövesdre - tette hozzá Radványi Miklós.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés