Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

A csapat érdekében váltásra volt szükség

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Közös megegyezéssel szerződést bontott Radványi Miklós és a Mezőkövesd Zsóry.

 

A Debrecen elleni vereséget követően szétváltak a Mezőkövesd Zsóry és az eddigi vezetőedző, Radványi Miklós útjai. A klub kedden délelőtt mutatja be az új vezetőedzőt, amely sajtóhírek szerint Kuttor Attila, vagy Radoki János lehet.

Radványi Miklós a hétvégi mérkőzés előtt az M4 Sportnak azt mondta, álma volt, hogy Magyarországon futballozzon, ez játékosként nem jött össze, de edzőként szerepet vállalhatott itt. Megkérdeztük, mennyire sérült meg ez az álom a mostani búcsúval.

- Külhoni magyarként mindig más átjönni, hát még dolgozni Magyarországra, úgyhogy számomra annak ellenére, hogy az utolsó hónap nem úgy alakult, ahogyan terveztem, szép volt. Köszönöm a lehetőséget Mezőkövesden, fantasztikus embereket ismertem meg. Két részre lehet bontani azt a pár hónapot. Amikor idejöttem, sikerült bent tartani a csapatot az NB I-ben, nagyon jól startoltunk az új szezonban. Utána sajnos jöttek a sérülések, s oda kerültünk, ahol vagyunk. Az Újpest elleni mérkőzés után beszélgettem pár emberrel arról, hogy esetleg új impulzus kell a csapatnak, viszont a Szombathely ellen azt láttam, hogy a csapat a második félidőben nagyon odatette magát, küzdött, akkor azt mondtam, mégse. A mostani mérkőzésen, a Debrecen ellen az első félidőben gondoltam arra, hogy itt egyszerűen a csapat érdekében váltás kell. Elnök úrral szombaton már megbeszéltük ezt, megegyeztünk, nagyon jóban váltunk el - idézte föl az elmúlt napok történéseit Radványi Miklós.

A szakembert megkérdeztük arról is, vállal-e még szerepet Magyarországon.

- A jövőről nem tudni semmit, de pozitív élményekkel lettem gazdagabb, jó embereket ismertem meg, sok barátra tettem szert, nagyon szívesen fogok mindig visszatérni Kövesdre - tette hozzá Radványi Miklós.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés