Breaking News:
Februárra lehet kész a sporthotel - 2018. január 09. kedd, 20:05
Prémiumért is hajthatnak a kézisek - 2018. január 08. hétfő, 21:57
Készül a tavaszra a Mezőkövesd Zsóry - 2018. január 08. hétfő, 19:12
Meccsről-meccsre jobbak voltak - 2018. január 08. hétfő, 08:53
Együttműködnek az Eszterházyval - 2018. január 05. péntek, 19:49
Játékban, hozzáállásban nagyot léptek előre - 2018. január 04. csütörtök, 20:56
Padla József többet várt magától ősszel - 2018. január 04. csütörtök, 00:30
Vojinovicsot motiválja az NB I - 2017. december 30. szombat, 17:35
Január nyolcadikán kezdik a felkészülést - 2017. december 30. szombat, 14:27
Apró lépésekkel haladtak - 2017. december 29. péntek, 18:24

Áramszünet után gólszünet

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Nem esett gól a balmazújvárosi idényzárón, a hazaiak meccslabdát hibáztak a lefújás előtt.

 
Galériához kattints a képre!

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Mezőkövesd Zsóry FC 0-0
Balmazújváros, 674 néző, v.: Andó-Szabó
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi - Habovda, Rus, Póti, Uzoma - Kovács Á. (Andrics, 77.), Sigér, Haris, Maiszuradze - Rácz (Zsiga, a szünetben), Arabuli (Fekete, 81.). Vezetőedző: Horváth Ferenc
Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó - Lázár P., Hudák, Pillár, Vadnai - Mlinar (Veszelinovics, 73.), Iszlai, Tóth B. (Strestík, 69.) - Koszta, Novák, Cseri (Gohér, 89.). vezetőedző: Kuttor Attila

Egy kicsit izgulni kellett, mert bemelegítés közben elment az áram a balmazújvárosi stadionban, a kezdés előtt negyedórával azonban helyreállt a rend, de így is öt perces késéssel kezdődött a mérkőzés. Himnusz, valamint az egyik hazai játékos köszöntése, s egy szurkoló kezdőrúgása előzte meg a kezdő sípszót az alaposan felázott talajú balmazújvárosi stadionban. Az első félidőben sokszor elakadt a labda a pocsolyákban, ez hátráltatta a gördülékeny játékot, a csapatok sokszor íveléssel próbálkoztak és leginkább rögzített szituációk, szabadrúgások, szögletek után adódtak helyzetek a csapatok előtt.
A nyolcadik percben ugyan Rácz egy akció után lőtt kevéssel fölé és mellé, de a folytatásban a fejesek, lövések zöme szabadrúgás után jött: így lőtt mellé Hudák a 14. percben, majd fejelt fölé a 22. minutumban. Dombónak eközben voltak védeni valói, Haris egy lepattanó után került helyzetbe, aztán egy szabadrúgást fogott, az ismétlés pedig mellé ment a 23. percben. A 25. percben Cserihez pattant ki a labda, a középpályás lövése mellé ment, pár perccel később ugyanő fejelt, s fogta a labdát Szécsi. Ezt megelőzően egy kezezést engedtek tovább a 16-oson belül. A 31. percben Rácz szabadrúgását fogta Dombó, a 39. percben Koszta szabadja a túloldalon elkerülte a kaput. Az utolsó előtti percben Kovács Ádámnak volt egy jó lövése.
A második félidő hamar eltelt annak ellenére, hogy nem volt sok helyzet, s ami akadt, az is a hazaiaknál. A kövesdi csapat ritkán jutott el a 16-osig, lövés talán nem is volt. A hazaiaknak nagy gólszerzési lehetőségei voltak, rögtön a játékrész elején, a 48. percben egy szabadrúgást követően Dombó ütötte ki a labdát, Rácz üres kapura ismételhetett, de kihagyta. A 62. percben bal oldalról lőtt jól Uzoma, majd a hajrában kétszer is hárított Dombó, előbb a 81. percben, majd a 83-ban is szükség volt a kapusra. A játékvezető négy percet hosszabbított, s a ráadás utolsó pillanataiban kontrázott a Balmazújváros, meccslabdáig jutottak, de nagyon fölé lőtték. A Balmazújváros öt, a Mezőkövesd négy veretlen mérkőzés után mehet téli szünetre.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés