Breaking News:
Pontszerzés a Videoton ellen - 2018. április 15. vasárnap, 21:49
Fontos két pont Debrecenből - 2018. április 15. vasárnap, 21:46
Aláírnák az egygólos sikert - 2018. április 14. szombat, 14:30
Kevés helyzet, három gólos Fradi-győzelem - 2018. április 07. szombat, 21:12
Sok helyzettel győzött a Paks - 2018. március 31. szombat, 22:43
Ötgólos Békés-verés - 2018. március 25. vasárnap, 22:34
A legkeményebb védelmet kell feltörni - 2018. március 24. szombat, 23:08
Túl idegesen játszottak - 2018. március 19. hétfő, 01:10
Rászolgáltak az egy pontra - 2018. március 19. hétfő, 00:44
Nehezebb lesz az éremcsata - 2018. március 18. vasárnap, 01:11

A Miskolc Autó Kft. is támogatja a Mezőkövesd Zsóryt

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Tizenkét Volkswagent kapott használatra a Mezőkövesd Zsóry FC az új szponzorok jóvoltából.


Galéria a facebook oldalunkon!

 

Szerdán délután sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Porsche Hungária Kft., valamint a Miskolc Autó Kft. tizenkét autóból álló flottával támogatja az NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC-t. Az autók között vannak a kék, szürke, valamint fekete, a klub címerével ellátott Passatok, Golf Variantok és egy Passat Variant.

Bocsi Anna, a Mezőkövesd Zsóry FC ügyvezetője kifejtette, nagyon örülnek a megállapodásnak, s bízik abban, hogy mindkét fél profitál a megállapodásból, az egyesület támogatja a Miskolc Autó és a Volkswagen reklám és marketing tevékenységét. Az autók plusz juttatást jelentenek a játékosoknak és a szakmai vezetőknek, bízik abban, hogy ez segítheti az eredményes szereplést, s elmozdulnak a bajnokságban a jelenlegi helyről.

Molnár Róbert, a Volkswagen regionális vezetője kifejtette, a Porsche Hungária már évekkel ezelőtt elkezdte támogatni a sportot, köztük a legnépszerűbbnek számító labdarúgást. A céljuk a márka, illetve a márkakereskedések ismertségének növelése. Szeretnék, hogy az autókat az egyes márkakereskedésekkel kapcsolják össze. A Miskolc Autó Kft. vállalta magára a Mezőkövesd Zsóry szponzorációját, s bíznak abban, hogy a gépkocsikkal tudnak plusz motivációt adni a játékosoknak, s javítani az eredményeken.

Brózsely Gábor, a Miskolc Autó Kft. marketing-vezetője kifejtette, több tényezőt is mérlegeltek a támogatás kapcsán. Még jobban szeretnék megismertetni a kereskedés és szerviz nevét Miskolcon kívül is, ezért a megye más városaiban is végeznek szponzorációs tevékenységet, így támogatják nem csak a tiszaújvárosi triatlonosokat, de az abaújszántói autóstalálkozót, valamint a Kerekdombi Fesztivált is. A DVTK több szakosztályán kívül s miskolci vízilabdások is kapnak autót használatra. Szerettek volna egy olyan klub mellé állni, amely meghatározó szereppel bír a régióban, s ebben partner a Volkswagen és a Porsche Hungária Kft. is.

Bocsi Anna elmondta, már kidolgozták a stratégiát, kik kapják meg az autókat, az idény kezdetére mindegyiknek meglesz a gazdája. Bízik abban, hogy megszolgálják a felajánlást.

Brózsely Gábor kérdésre válaszolva lemondta, az autókat jövő december végéig használhatják a kövesdiek.

Molnár Róbert kifejtette, a márka ismertsége jó, a megye déli része pedig két kereskedés (Eger és Miskolc) közé esik. Szeretnék megyén belül tartani az ügyfeleket, ezért döntöttek arról, hogy a miskolci képviselet támogassa az egyesületet, a cég pedig felvállalta ezt. Céljuk, hogy növeljék az ismertségüket, piaci részesedésüket. A DVTK-n keresztül már sok tapasztalatot gyűjtöttek az ilyen típusú támogatásról.

Az autókat Kuttor Attila vezetőedző és Lázár Pál csapatkapitány vették át a csapat nevében.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés