Breaking News:
Februárra lehet kész a sporthotel - 2018. január 09. kedd, 20:05
Prémiumért is hajthatnak a kézisek - 2018. január 08. hétfő, 21:57
Készül a tavaszra a Mezőkövesd Zsóry - 2018. január 08. hétfő, 19:12
Meccsről-meccsre jobbak voltak - 2018. január 08. hétfő, 08:53
Együttműködnek az Eszterházyval - 2018. január 05. péntek, 19:49
Játékban, hozzáállásban nagyot léptek előre - 2018. január 04. csütörtök, 20:56
Padla József többet várt magától ősszel - 2018. január 04. csütörtök, 00:30
Vojinovicsot motiválja az NB I - 2017. december 30. szombat, 17:35
Január nyolcadikán kezdik a felkészülést - 2017. december 30. szombat, 14:27
Apró lépésekkel haladtak - 2017. december 29. péntek, 18:24

A Miskolc Autó Kft. is támogatja a Mezőkövesd Zsóryt

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Tizenkét Volkswagent kapott használatra a Mezőkövesd Zsóry FC az új szponzorok jóvoltából.


Galéria a facebook oldalunkon!

 

Szerdán délután sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a Porsche Hungária Kft., valamint a Miskolc Autó Kft. tizenkét autóból álló flottával támogatja az NB I-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC-t. Az autók között vannak a kék, szürke, valamint fekete, a klub címerével ellátott Passatok, Golf Variantok és egy Passat Variant.

Bocsi Anna, a Mezőkövesd Zsóry FC ügyvezetője kifejtette, nagyon örülnek a megállapodásnak, s bízik abban, hogy mindkét fél profitál a megállapodásból, az egyesület támogatja a Miskolc Autó és a Volkswagen reklám és marketing tevékenységét. Az autók plusz juttatást jelentenek a játékosoknak és a szakmai vezetőknek, bízik abban, hogy ez segítheti az eredményes szereplést, s elmozdulnak a bajnokságban a jelenlegi helyről.

Molnár Róbert, a Volkswagen regionális vezetője kifejtette, a Porsche Hungária már évekkel ezelőtt elkezdte támogatni a sportot, köztük a legnépszerűbbnek számító labdarúgást. A céljuk a márka, illetve a márkakereskedések ismertségének növelése. Szeretnék, hogy az autókat az egyes márkakereskedésekkel kapcsolják össze. A Miskolc Autó Kft. vállalta magára a Mezőkövesd Zsóry szponzorációját, s bíznak abban, hogy a gépkocsikkal tudnak plusz motivációt adni a játékosoknak, s javítani az eredményeken.

Brózsely Gábor, a Miskolc Autó Kft. marketing-vezetője kifejtette, több tényezőt is mérlegeltek a támogatás kapcsán. Még jobban szeretnék megismertetni a kereskedés és szerviz nevét Miskolcon kívül is, ezért a megye más városaiban is végeznek szponzorációs tevékenységet, így támogatják nem csak a tiszaújvárosi triatlonosokat, de az abaújszántói autóstalálkozót, valamint a Kerekdombi Fesztivált is. A DVTK több szakosztályán kívül s miskolci vízilabdások is kapnak autót használatra. Szerettek volna egy olyan klub mellé állni, amely meghatározó szereppel bír a régióban, s ebben partner a Volkswagen és a Porsche Hungária Kft. is.

Bocsi Anna elmondta, már kidolgozták a stratégiát, kik kapják meg az autókat, az idény kezdetére mindegyiknek meglesz a gazdája. Bízik abban, hogy megszolgálják a felajánlást.

Brózsely Gábor kérdésre válaszolva lemondta, az autókat jövő december végéig használhatják a kövesdiek.

Molnár Róbert kifejtette, a márka ismertsége jó, a megye déli része pedig két kereskedés (Eger és Miskolc) közé esik. Szeretnék megyén belül tartani az ügyfeleket, ezért döntöttek arról, hogy a miskolci képviselet támogassa az egyesületet, a cég pedig felvállalta ezt. Céljuk, hogy növeljék az ismertségüket, piaci részesedésüket. A DVTK-n keresztül már sok tapasztalatot gyűjtöttek az ilyen típusú támogatásról.

Az autókat Kuttor Attila vezetőedző és Lázár Pál csapatkapitány vették át a csapat nevében.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés