Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

Felkészülési győzelem az MTK ellen

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Legyőzte a másodosztály listavezetőjét a Mezőkövesd Zsóry a szombati edzőmeccsen.


Galériához kattints a képre!

Mezőkövesd Zsóry – MTK Budapest 2-1 (2-0)
Mezőkövesd, 300 néző vezette: Veizer
I. félidő: Dombó – Farkas, Hudák, Katanec, Vadnai, Mlinar, Onana, Oláh, Alex, Koszta, Bognár.
II. félidő: Horváth – Majtán, Pillár, Fótyik, Szalai, Iszlai, Varjas Z., Cseri, Kalocsai, Baracskai, Varjas L. Vezetőedző: Kuttor Attila
MTK: I. félidő: Fadgyas – Katona, Talabér, Gengeliczki, Nagy Zs., Vass P., Jakab, Bayer, Korozmán, Torghelle, Lencse.
II. félidő: Varga (Bese, 70.) – Schrammel (Nagy M., 70. perc), Sziklási, Baki, Deutsch, Szabó D., Varju (Szabó Á., 70.), Kanta, Szuhodovszki, Takács R., Tóth Z. Vezetőedző: Feczkó Tamás
Gólszerzők: Bognár (38. perc), Koszta (43. perc), ill. Baki (64.perc)

Az első félidő első felében két nagyobb helyzete is volt a vendég MTK-nak, rövid időn belül kellett nagyot védenie Dombónak. Egy alkalommal kevéssel a jobb kapufa mellé bólintott Talabér. A túloldalon is voltak ígéretes szituációk, jók voltak a kiugratások, de az akciók nem mindig értek véget lövéssel. Bognár például először a kapu mellé lőtt, majd pár perc múlva Oláh sarkazta neki vissza a labdát a 16-oson belül és a hosszú sarokba lőtt. Kisvártatva Koszta hagyott ki ziccert, nem tudta már eltenni a kimozduló kapus mellett a labdát. Aztán sikerült gólt szereznie, Vadnai kapott jó keresztlabdát, középre passzolt, Koszta pedig a kapuba, így már 2-0 volt az állás a kövesdiek javára. A végén még Torghellének volt egy szabadrúgása, de Dombó hárította. Torghelle egyébként Kataneccel végigküzdötte a játékrészt.
A második félidő elején Horváthnak volt hamarabb dolga, egy épphogy a 16-oson kívülről elvégzett szabadrúgást fogott. Rohamozott az MTK, de tiszta találatot nem tudtak elérni Takács lövése sem ért célba. A túloldalon Baracskait igyekeztek megjátszani a társak, sokszor szabálytalankodtak vele szemben, egyszer a 16-oson kívül megrántották, így nem érte utol a labdát, s a kapus szerezte meg.
Szépített viszont az MTK, egy szögletet fejelt vissza a hosszú sarokra Deutsch, Horváth mintha beleért volna, Baki pedig a hálóba pofozta a játékszert. A kövesdi fiatalok is eljutottak a 16-oson belülre, de voltak még pontatlanságok a kulcspasszokban. A hajrában még egy kapufát lőttek a vendégek, így maradt a 2-1-es végeredmény.

Kuttor Attila: Voltak jó momentumok, sok apró dolog, ami pozitív, s mindenki mindent megtett a pályán. Természetesen nem tökéletes még minden, de próbálunk javulni. A két próbajátékos rövid időt töltött még velünk, még figyelnünk kell őket ahhoz, hogy megtudjuk, erősítést jelentenek-e számunkra. Szerdán indulunk az edzőtáborba, hétfőn és kedden még edzünk, akkor alakul ki az a keret, amely elutazik.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés