Breaking News:
Fiatal, ütőképes gárdát szeretne - 2018. május 31. csütörtök, 22:23
Potyagóllal nyert az Újpest - 2018. május 27. vasárnap, 22:19
Győzött a Kövesd Felcsúton - 2018. május 19. szombat, 23:28
Vigyék tovább az egységet - 2018. május 15. kedd, 23:44
Drizner Péter marad, kérdés, milyen minőségben - 2018. május 14. hétfő, 21:47
Nagy feladata lesz az elnökségnek - 2018. május 13. vasárnap, 15:46
A Kelet bajnoka az MKC! - 2018. május 13. vasárnap, 01:01
Legyőzte egyik üldözőjét a Mezőkövesd Zsóry - 2018. május 13. vasárnap, 00:26
Drizner Péter: óriási dolog lenne a bajnoki cím - 2018. május 11. péntek, 20:13
Kövesdi öröm a diósgyőri stadionavatón - 2018. május 05. szombat, 23:14

Bele tudtak nyúlni a meccsbe

SatartlapGoogle bookmarkFacebookJP-Bookmark

Tóth László szerint picit léptek a bennmaradás felé, Nebojsa Vignjevics szerint a lőtt gólok után leállt csapata.

 

Tóth László: Ez egy nagy történelmi diadal, viszont icipici lépés a bennmaradás felé. Előkészít egy ugrást a jövő hétre, hogy talán kicsit közelebb kerüljünk a bennmaradáshoz. Az elmúlt félév olyan helyzetet teremtett, hogy ilyen bravúrokra van szükség, ilyenek kellenek majd a következő hónapokban. Nem egy gyenge Újpestet vertünk meg, agresszívak, dinamikusak voltak, de szerencsére olyan szintre jutottunk el, a vezetőséggel közös átigazolási politika olyan volt, ami megteremtette annak a lehetőségét, hogy így bele tudjunk nyúlni a meccsbe. A mai meccsen ez döntő volt: a házi gólkirály Koszta a kispadon kezdett.

Érezhető volt, hogy a kispadról beszállók komoly potenciált jelentenek. Gondoltam mérkőzés közben arra, hogy mióta Kuttor Attila az edző, ingyen semmit nem kaptunk. Nem volt olyan szerencsénk, vagy, hogy kétest ide ítéltek volna. Ezt a mérkőzést sem sorolnám ide. Ha a szerencse kiegyenlítődik éves szinten, akkor szép tavasz elé nézünk, ebben nem nagyon volt részünk. Hinni kell hátrányban is a győzelemben, ha valaki nem hisz a csapatában, elveszett. Hinni kell, hogy erőt adjon a továbbira. Összekuszáltuk a tabella végét, de ugyanígy volt a Balmazújváros múlt héten. Lehet, hogy a jövő héten másik csapat ér el sikert a Vidi, vagy a Fradi otthonában. A 12 csapatos bajnokság ilyen, nagy küzdelmet hoz az utolsó fordulóig. A tavalyi szezonzárón a Paks sikeréért szorítottak sokan. Mi most az utolsó fordulóból ki akarunk maradni, ehhez hit, akarat kell, hinni kell mindenhol a győzelemben.

Nebojsa Vignjevics: Probléma volt, hogy a mérkőzés előtt a legtöbben azt beszélték, zsákban a három pont és zárkózunk a Honvédra. Az első gól könnyen is jött pár perce követően, aztán nem harcoltak, rohantak a labda után a játékosaim, teret, időt adtunk a Kövesdnek, hogy azt tegyenek a labdával, amit szeretnének. Sok második passzt elvesztettünk. Csak vártuk az egyenlítést, ami meg is történt. A második félidőben jött a gól, majd meg is állt a játék, lelassultunk, hátra passzoltunk, elvesztettük a pozíciókat. Több teret adtunk és időt, ismét. Néhányan kiestek fejben a meccsből. Összességében jobban akarta, nagyobb erőfeszítést tett a győzelemért a Mezőkövesd, ami meghozta az eredményt számukra, gratulálok nekik.

Nem szeretek olyat látni, hogy valaki nem harcol a labdáért, Novothny Somának ez a dolga, nem csak a góllövésre gondolni. Azt hitte, majd jön a vendégektől a lehetőség, nem jött. A 12 csapatos bajnokságban ezzel a mentalitással nem lehet játszani, mert nem lehet győzni.

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés